Комплект верхньої монтажної части для ванни Grohe Eurosmart з вбудованою частиною прихованого монтажу, Хром (33305002)

Виробник: Grohe
Код товару: 9241-01
Артикул: 33305002

Інші варіанти:



  • Артикул: 33305002
  • Код товару: 9241-01
  • Наявність: Немає в наявності


Цей комплект зовнішньої частини круглої форми передбачає настінний монтаж і комплектується вбудованим змішує вентилем. Завдяки своєму дзеркальному блиску даний пристрій перетворить інтер'єр Вашої ванної кімнати. Плавність і легкість регулювання температури і натиску води забезпечує технологія GROHE SilkMove в поєднанні з плавно вигнутим важелем. Автоматичний перемикач дозволяє перенаправляти струмінь води між випусками для ванни і душа. Глянсове хромоване покриття GROHE StarLight надає даному елементу обладнання чудовий блиск і невибагливість у догляді. В інтересах спрощення процесу монтажу і максимальної естетичності готового результату, для даного комплекту зовнішньої частини передбачена установка без застосування кріплення за допомогою зручної системи GROHE QuickFix.

Характеристики:

Включає в себе: зовнішня монтажна частина, вбудований механізм, ущільнювач розетки і важеля

- На один отвір

- Металева накладна панель

- Керамічний картридж 46 мм

- Регулювання витрати води: Є

- Автоматичний перемикач: Ванна / душ

- Обмежувач температури: Ні, додатковий обмежувач температури - 46308000

Хром

GROHE SilkMove®  Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби.

GROHE QuickFix®  Технологія GROHE QuickFix® економить до 40% витрат часу на монтаж, роблячи процес простішим, швидшим і зручнішим

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

Параметри
Кількість виходів: -
Колекція: Eurosmart
Країна виробник: Німеччина
Наявність термостата: Без термостата
Форма накладки: Круглий
Колір: Хром
Призначення: Для ванни
Тип монтажу: В стіну
Артикул: 33305002
Виробник: Grohe
Модель: Eurosmart
EAN: 4005176862250
Тип товару: Зовнішня частина вбудованого змішувача
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Комплект, верхньої, монтажної, части, для ванни, Grohe, Eurosmart, з вбудованою частиною, прихованого монтажу, Хром, 33305002