Ручний душ Grohe Tempesta Rustic 100 на 4 види струменів Хром (26085001)

Виробник: Grohe
Код товару: 9554-01
Артикул: 26085001

  • Артикул: 26085001
  • Код товару: 9554-01
  • Наявність: Немає в наявності


Характеристики:

- Діаметр ручного душа - 100 мм

- Може використовуватися з проточними водонаревателямі

- Наявність душового гарнітура в комплекті: Ні

- Внутрішній охолоджуючий канал для тривалого терміну служби 

- Універсальне кріплення, що підходить до будь-якого стандартного шлангу 

- Два тежіма струменя:  Rain O2, Rain, Massage, Jet

Хром

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE SpeedClean® Cопла душових поверхонь виготовляються з багатокомпонентного силікону за технологією SpeedClean, завдяки якій запобігає утворення вапняних відкладень на душових дисках. Очищення від вапняних відкладень - це минуле з нашою технологією SpeedClean. Швидко витерти тканиною або рукою - це все, що потрібно для видалення накипу.

GROHE DreamSpray® Це складне інноваційне рішення забезпечує оптимальний розподіл води по кожній душовою форсунки, даруючи ні з чим не порівнянне задоволення від прийняття душу.

GROHE Rain O2 Spray - чудово м'який і заспокійливий. Дія GROHE Rain O2 засноване на тому ж принципі, що і у прекрасно себе зарекомендував режиму Rain. Завдяки інноваційній конструкції механізму повітря затягується в душову головку, де змішується з водою, і кожна крапля стає об'ємніше. В результаті створюється дивно об'ємний і ласкавий потік води.

GROHE Jet spray  Інтенсивний кругової режим струменя створює освіжаючий і пружний потік води, який прекрасно підвищує тонус шкіри, а також може застосовуватися для ополіскування ванни або душу. Коли Вам необхідний максимально підбадьорливий душ, саме час включити режим GROHE Jet! При цьому круговому режимі потік води концентрується у вигляді потужного струменя, яка підвищує тонус шкіри, розслаблює м'язи після фізичних навантажень і може застосовуватися для профілактики целюліту. Цей режим струменя також допоможе швидко обполоснути ванну або душову кабіну.

GROHE Massage spray Масажний режим для розслабляючого масажу голови і шиї. Для оживляючого масажу виберіть настройку масажного режиму на душовою голівці. Пульсуючий потік води забезпечує м'який масаж голови та шиї. Побалуйте себе бадьорить початком дня або розслаблюючим масажним душем, перш ніж лягайте спати, змиваючи напруга і стрес. Пульсуючий режим струменя надає бадьорить масажне дію. Коли Вам необхідний підбадьорливий душ, який збудить кожну клітинку тіла, режим Massage впорається із завданням краще за всіх. Цей пульсуючий режим струменя дарує неповторні відчуття, які можна порівняти зі стимулюючим масажем всього тіла.

Параметри
Діаметр ручного душу, мм: 100 мм
Кількість режимів струменя ручного душа: Чотири
Колекція: Tempesta Rustic
Країна виробник: Німеччина
Колір: Хром
Комплектація: Без шланга і тримача
Артикул: 26085001
Виробник: Grohe
Модель: Tempesta Rustic
EAN: 4005176444036
Тип товару: Ручний душ
Гарантія: 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Ручной душ, Grohe, Tempesta Rustic 100, на 4 вида струй, Хром, 26085001