Змішувач для раковини з інфрачервоним датчиком Grohe Eurocube E Хром (36441000)

Виробник: Grohe
Код товару: 9998-01
Артикул: 36441000

  • Артикул: 36441000
  • Код товару: 9998-01
  • Наявність: Немає в наявності


Характеристика:

- З інфрачервоним датчиком

- Без донного клапана

- Багатоступінчастий Покажчик стану батарейки

- 7 попередньо встановлених режимів: Автоматичний змив, термічна дезінфекція, миючий режим, додаткові функції і точні настройки за допомогою пульта дистанційного керування 36 407 001

- Тип монтажу змішувача: класичний

- Тип управління: GROHE TouchFree ®

- Винос виливу: 150 мм

- Висота змішувача: 200 мм

- Зворотний клапан

- Фільтр від механічних забруднень, з вбудованим електромагнітним клапаном

- Хром

GROHE StarLight ® Technology покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як діамант.У спектрі покриттів, що застосовуються GROHE , - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight ® , технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забрудненням і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первозданний вигляд протягом багатьох років.

GROHE TouchFree ® інноваційна інфрачервона технологія для гігієни. Безконтактна активація змішувачів для раковин, механізмів змиву унітазів і пісуарів. Інфрачервоні технології управління з безконтактною активацією функції зарекомендували себе в оснащенні санвузлів з декількох точок зору. Такі рішення легко виграють у інших з очевидної причини: вони усувають необхідність у фізичному контакті користувачів з сантехнікою, за рахунок чого запобігають поширенню бактерій. Завдяки високим стандартам гігієнічності, доповненням до яких служить зручність в обігу, інфрачервоне обладнання робить користування санвузлами набагато більш приємним. Новий стандарт: інтелектуальне інфрачервоне обладнання. Будучи одним з провідних виробників електронних змішувачів і систем змиву, ми вкладаємо накопичений досвід розробок, що налічує не одне десятиліття, в усі свої технології і безперервно їх вдосконалюємо, щоб задовольняти потреби користувачів. Електронне обладнання GROHE оснащується новітніми технологіями, які забезпечують двосторонню передачу даних. Такі інфрачервоні пристрої з одним віконцем інфрачервоного датчика, який при спрацьовуванні загоряється жовтим кольором, а не червоним, як у більш ранніх моделей, здатні не тільки приймати команди з метою програмування налаштувань, але і передавати дані про витрату та інших встановлених параметрах. Ця функція моніторингу дозволяє нашим передовим інфрачервоним пристроям надавати чіткі дані про витрату води по кожній точці розбору. Ці дані передають безпрецедентно чітку картину про частоту, тривалість і час спрацьовування пристроїв, що дає можливість більш точно визначати експлуатаційні витрати на воду і електроенергію, а також знижувати їх в довгостроковій перспективі.

GROHE Longlife Battery ® унікальна Електроніка з низьким енергоспоживанням забезпечує тривалий термін служби елементів живлення. Наші батарейки витрачають заряд економно і тому служать довго – до семи років при 150 спрацьовуваннях в день.

Параметри
Висота виливу: 200 мм
Висота змішувача: 220 мм
Колекція: Eurosmart Cosmopolitan
Країна виробник: Німеччина
Монтаж: Зовнішній монтаж
Тип монтажу змішувача: Класичний
Тип управління: Інфрачервоний
Колір: Хром
Довжина виливу: 150 мм
Призначення: Змішувач для умивальника
Додатково: Без термостата; Без донного клапана; електроживлення-елемент живлення 6 вольт
Артикул: 36441000
Виробник: Grohe
Модель: Eurosmart Cosmopolitan
Тип товару: Спеціальний змішувач
Гарантія: 60 місяців

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Змішувач, для раковини, з інфрачервоним, датчиком, Grohe, Eurocube E, Хром, (36441000)