Термостат для душу Grohe Grohtherm 800 Хром (34558000)

Виробник: Grohe
Код товару: 9059-01
Артикул: 34558000
6795 грн

  • Артикул: 34558000
  • Код товару: 9059-01
  • Наявність: Є в наявності


Немає більше неприємних коливань температури при прийнятті душа: створений із застосуванням технології GROHE TurboStat® цей термостат утримує постійної температуру води протягом всього часу прийняття душу. Завдяки кільцю GROHE EasyLogic вибір потрібної температури став простим і інтуїтивно зрозумілим. Для бездоганної безпеки у вашій вашій ванній кімнаті термостат забезпечений кнопкою SafeStop для захисту вашої шкіри від опіків. Рукоятки з крильцями комфортно лежать в руці і легко повертаються, забезпечуючи точність настройки навіть при намилених руках. Використовуючи водозберігаючими кнопку EcoButton, ви зможете знизити водоспоживання в душі на 50% без втрати користувачем комфорту прийняття душу. Термостат з хромовим покриттям GROHE StarLight® стане привабливою для очей точкою у вашій ванній кімнаті і буде легкий в очищенні його поверхонь.

Характеристики:

- Стопор безпеки при 38 ° C

- Вбудований стопор змішаної води

- Вбудований термоелемент

- Керамічний вентиль 1/2 ", 180 °

- Рукоятка витрати з економічною кнопкою GROHE EcoButton і індивідуально встановлюваним стопором

- Відведення для душу знизу 1/2 дюйма з вбудованим зворотним клапаном

- Брудоуловлюючі фільтри

- Тип монтажу змішувача: На стіну

- З захистом від зворотного потоку

- Приховані S-образні ексцентрики

- Мінімальний тиск 1,0 бар

Хром

GROHE EasyLogic®  GROHE EasyLogic - чітке маркування на корпусі для зручності управління. Маркування температури знаходиться на корпусі крана, а не на ручках, тому ви можете відразу інтуїтивно зрозуміти, як налаштувати бажану температуру. Ручки і кнопка призначені для легких і інтуїтивно зрозумілих налаштувань.

GROHE EcoButton®  Розташована на рукоятці наших ручних душів і термостатів кнопка EcoButton дозволяє одним натисканням знизити споживання води до 50%. За допомогою цієї кнопки ви можете вибрати повний потік води, наприклад. для швидкого наповнення ванни або для зниження витрати води на 50% - без шкоди для вашого комфорту!

GROHE SafeStop®  GROHE SafeStop - встановлений обмежувач температури на 38 ° C. Це вбудована функція безпеки, температура встановлена на позначку 38 ° C, запобігаючи надмірне підвищення температури. Особливо важливо для дітей. Ви можете легко налаштувати GROHE SafeStop на температуру вище 38 ° C відповідно до Ваших потреб і перевагами.

GROHE TurboStat®  Наша революційна технологія GROHE TurboStat® забезпечує досягнення обраної Вами температури води за частку секунди і її підтримку на протязі всього часу купання. Термостати Grohtherm оснащуються самими технічно досконалими і точними картриджами, представленими в даній галузі. В результаті підвищення чутливості термоелемента наші термостати реагують на перепади тиску води в системі вдвічі швидше. Це означає, що Вам більше не доведеться даремно витрачати час і воду, налаштовуючи потрібну температуру води вручну.

GROHE EcoJoy®  Всі прилади з технологією GROHE EcoJoy ™ цілеспрямовано розробляються таким чином, щоб вода і енергія витрачалися економно і ці цінні ресурси зберігалися. Пристрої, в яких застосовуються водосберегающие технології, забезпечують безкомпромісне насолоду водою. Крім того, економія води та енергії йдуть рука об руку з зручністю в обігу і привабливим дизайном. Результат - ідеальний потік води при меншому її витраті. У високого рівня інноваційна технологія GROHE EcoJoy ™ дозволяє економити до 50% води при користуванні сантехнічними приладами, не погіршуючи їх користувальницьких якостей.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

Параметри
Колекція: Grohtherm 800
Країна виробник: Португалія
Наявність душового гарнітура в комплекті: Ні
Наявність термостата: З термостатом
Колір: Хром
Тип монтажу: На стіну
Артикул: 34558000
Виробник: Grohe
Модель: Grohtherm 800
EAN: 4005176310089
Тип товару: Змішувач для душу з термостатом
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Термостат, для душа, Grohe, Grohtherm 800, Хром, 34558000