Змішувач для ванни Imprese Bilina (10225)

Виробник: Imprese
Код товару: 13371-06
Артикул: 10225

  • Артикул: 10225
  • Код товару: 13371-06
  • Наявність: Немає в наявності


Опис Imprese Bilina 10225

При обладнанні ванної кімнати кожен прагне створити максимально зручне ергономічне і комфортний простір, яке до того ж буде безпечним. Тому вибираючи змішувачі, душові приналежності та інше власники будинків і квартир прагнуть знайти надійний і довговічний варіант.

Imprese Bilina 10225 - зручність, надійність, доступність

Вибираючи змішувачі користувачам доводиться переглянути безліч моделей. Сьогодні на ринку безліч товарів зроблених в Китаї, на жаль далеко не всі компанії виробники ретельно вибирають матеріали та вузли. У гонитві за дешевизною і клієнтом, іноді економлять на неприпустимому. Тому все частіше трапляються випадки поломок змішувачів, що призводить до потопу у власній ванній і затоплення сусідів знизу. Щоб уникнути подібних неприємностей, рекомендуємо купити Imprese Bilina 10225. Чеська компанія починала свою історію з випуску корпусів для змішувачів відомих європейських фірм. Відпрацювавши багато років без нарікань. Вони втілили все знання і досвід у власній марці. При цьому відсутні деталі вони закуповують у самих іменитих і надійних брендів.

Imprese Bilina 10225 переваги

  • Стильний зовнішній вигляд, округлі форми допоможуть прекрасно вписати змішувач в інтер'єр.
  • Іспанська картридж з керамічними дисками від компанії Sedal. Ресурс включення і виключення розрахований на більш ніж 70 тисяч циклів, без обслуговування.
  • Експертні думки Imprese Bilina 10225 - один з надійних і довговічних варіантів. Латунний корпус і високоякісні сполучні елементи прекрасно витримують перепади тиску і температури.
  • Плавний хід важеля дозволяє легко регулювати потік води від 0 до 22 л / м.
  • Вбудований силіконовий аератор від Neoperl, випущений в Німеччині, дозволяє економити воду, розподіляючи потік і збільшує ефективність. Інноваційні технології запобігають швидке утворення "накипу" та утворення відкладень.
  • Покриття методом твердого хромування забезпечує збереження привабливого зовнішнього вигляду, навіть при максимальній експлуатації в несприятливому середовищі.

Цікава пропозиція - вигідна ціна Imprese Bilina 10225

У нашому магазині представлений широкий асортимент відомого бренду, який підкорив світ, за оптимальними цінами. Розумний підхід у виборі змішувачів дозволить вам заощадити час, нерви, сили і гроші. Як свідчать численні відгуки, Imprese Bilina 10225 - один з кращих варіантів як для квартир в багатоповерхівках, так і для приватних будинків, котеджів і т.д. Якщо у вас є питання про роботу, методі підключення та інших нюансах, ви можете задати їх нашим менеджерам по телефону або через форму на сайті. Не пропустіть можливість придбати високоякісний оригінальний товар за вигідними цінами.

Параметри
Вид одноважільний
Виробництво Чеська Республіка
Витрата води змішувача, л / хв 22
Гарантія, міс 60
Діаметр підключення, дюйм 1/2
Довжина виливу, мм 121
Колір Хром
Колекція: Bilina
Міжосьова відстань, мм 150
Матеріал картриджа керамічний
Монтаж настінний
Підключення до водопроводу
Перемикач ванна / душ витяжний
Розмір картриджа змішувача, мм 35
Серія Bilina
Тип виливу литий
Ширина, мм 212
Шланг на різьбі звичайні
Матеріал латунь
Комплектація кран / аератор
Призначення для ванни
Артикул: 10225
Модель: Bilina
Тип змішувач

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смесители для ванной и душа, Imprese