Змішувач для ванни Grohe BauClassic з перемиканням між ванною і верхнім душем Хром (32865000)

Виробник: Grohe
Код товару: 18118-01
Артикул: 32865000

Інші варіанти:


4995 грн

  • Артикул: 32865000
  • Код товару: 18118-01
  • Наявність: Є в наявності


Одноважільний змішувач для ванни GROHE BauClassic - удосконалює свою ванну із змішувачем, який поєднує традиційну елегантність і ідеальна якість. Наповніть прийняття ванни справжньою насолодою завдяки Одноважільний змішувач для ванни GROHE BauClassic, який приховує сучасні характеристики всередині традиційної форми. Змішувач для ванни настінного монтажу дозволить вам легко перемикатися між душем і зливом на ванну. Він оснащений регульованим обмежувачем швидкості потоку води з мінімальною витратою 2,5 л / хв. Управління здійснюється за допомогою металевої рукоятки. Керамічний картридж GROHE LongLife забезпечує надійність управління потоком води. Завдяки сліпучої, зносостійкого хромової поверхні GROHE StarLight, цей змішувач для ванни збереже бездоганну роботу на довгі роки.

Характеристики:

- З дивертер для перемикання між ванною і верхнім душем

- Наявність термостата: Без термостата

- Тип монтажу змішувача: На стіну

- Отвори для монтажу: Два

- Тип управління: Важіль

- Обмежувач температури: Немає

- Регулювання витрати води: Так

- Захист від зворотного потоку: Немає

- Наявність душового гарнітура в комплекті: Ні

Хром


GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE QuickFix®  Технологія GROHE QuickFix® економить до 40% витрат часу на монтаж, роблячи процес простішим, швидшим і зручнішим

GROHE Longlife®  Тільки змішувачі GROHE відрізняються тим неповторним якістю ходу, який забезпечує технологія GROHE Longlife®. Впевнена керованість і податливість важелів наших змішувачів з одним важелем демонструють якість і перевагу нашої марки. Картридж з технологією GROHE Longlife® забезпечує плавну і точне регулювання натиску і температури води. Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби. Принципова відмінність картриджів виготовлених за технологією GROHE Longlife® від картриджів GROHE SilkMove® полягає в тому, що керамічні пластини всередині картриджа GROHE Longlife® не покривають тефлоном. 

Параметри
Винос виливу: 191 мм
Захист від зворотного потоку: Ні
Колекція: BauClassic
Країна виробник: Таїланд
Наявність виливу для ванни: Є
Наявність душового гарнітура в комплекті: Ні
Наявність термостата: Ні
Обмежувач температури: Ні
Розташування ручки: Зверху
Тип управління: Важільний
Колір: Хром
Призначення: для ванної, для душу
Тип монтажу: На стіну
Артикул: 32865000
Виробник: Grohe
Модель: BauClassic
EAN: 4005176876387
Діаметр картриджа: 46 мм
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смеситель, для ванны, Grohe, BauClassic, с переключением между ванной и верхним душем, Хром, 32865000