Комплект верхньої монтажної частини для ванни Grohe BauClassic з вбудованою частиною прихованого монтажу, Хром (29047000)

Виробник: Grohe
Код товару: 9233-01
Артикул: 29047000

Інші варіанти:


5580 грн

  • Артикул: 29047000
  • Код товару: 9233-01
  • Наявність: Є в наявності


Характеристики:

Включає в себе: зовнішня монтажна частина, вбудований механізм (32963000)

- Керамічний картридж 46 мм

- Регулювання витрати води: Є

- Обмежувач температури: Ні, додатковий обмежувач температури

- Автоматичний перемикач: ванна / душ

Хром

GROHE Longlife®  Тільки змішувачі GROHE відрізняються тим неповторним якістю ходу, який забезпечує технологія GROHE Longlife®. Впевнена керованість і податливість важелів наших змішувачів з одним важелем демонструють якість і перевагу нашої марки. Картридж з технологією GROHE Longlife® забезпечує плавну і точне регулювання натиску і температури води. Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби. Принципова відмінність картриджів виготовлених за технологією GROHE Longlife® від картриджів GROHE SilkMove® полягає в тому, що керамічні пластини всередині картриджа GROHE Longlife® не покривають тефлоном. 

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як діамант. В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE QuickFix® Технологія GROHE QuickFix® економить до 40% витрат часу на монтаж, роблячи процес простішим, швидшим і зручнішим

Параметри
Колекція: BauClassic
Країна виробник: Німеччина
Наявність термостата: Без термостата
Колір: Хром
Призначення: Для ванни
Тип монтажу: В стіну
Артикул: 29047000
Виробник: Grohe
Модель: BauClassic
EAN: 4005176881565
Діаметр картриджа: 46 мм
Тип товару: Вбудований змішувач для ванни
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Комплект, верхней, монтажной части, для ванны, Grohe, BauClassic, со встроенной частью, скрытого монтажа, Хром, 29047000