Термостат для ванни Grohe Grohtherm 2000 з поличкою (34464001)

Виробник: Grohe
Код товару: 9203-01
Артикул: 34464001

Інші варіанти:


18810 грн

  • Артикул: 34464001
  • Код товару: 9203-01
  • Наявність: Є в наявності


Цей витончений змішувач для ванни дозволить Вам швидко наповнити ванну за допомогою неймовірно безшумного потоку води бажаної температури, який занурить Вас в заспокійливу атмосферу в стилі спа. Потужний термостат комплектується витонченої поличкою EasyReach для зберігання банного приладдя під рукою, а технологія GROHE CoolTouch робить його безпечним для дотиків, не дозволяючи зовнішньої поверхні нагріватися. Перемикач GROHE AquaDimmer дозволяє з легкістю перенаправляти потік води між каскадним виливом для ванни і душем. Обмежувач SafeStop оберігає користувачів - особливо дітей - від випадкового включення занадто гарячої води під час купання. Завдяки не дряпається і легко очищається хромованому покриттю це вишукане пристрій збереже свій сліпучий зовнішній вигляд на багато років.Вбудований механізм водозбереження дозволить Вам скоротити витрату води через душ практично вдвічі, допомагаючи спокійно насолоджуватися купанням з свідомістю того, що Ви економите цінні природні ресурси.

Увага! Для коректної роботи пристрою гаряча вода повинна бути підведена до лівої сторони термостатичного змішувача.

Характеристики:

100% GROHE CoolTouch безпечний корпус вироби + S-подібні з'єднання з розетками CoolTouch

- Стопор безпеки при 38 ° C

- Рукоятка регулювання водного потоку з кнопкою GROHE EcoButton (економічна кнопка з індивідуальними настройками стопора)

- Вбудований термоелемент

- Перемикач ванна / душ

- Вихід душового шланга 1/2 дюйма

- Вбудовані зворотні клапани

- Брудоуловлюючі фільтри

- Тип монтажу змішувача: На стіну

- З захистом від зворотного потоку

- Аератор - (широка ламінарний струмінь)

- CoolTouch розетки з ущільненням до стіни

- Вбудована поличка для шампуню або гелю для душу, знімний, що зручно для очищення

- Мінімальний тиск 1.0 бар

Хром

 

GROHE EcoButton®  Розташована на рукоятці наших ручних душів і термостатів кнопка EcoButton дозволяє одним натисканням знизити споживання води до 50%. За допомогою цієї кнопки ви можете вибрати повний потік води, наприклад. для швидкого наповнення ванни або для зниження витрати води на 50% - без шкоди для вашого комфорту!

GROHE SafeStop®  GROHE SafeStop - встановлений обмежувач температури на 38 ° C. Це вбудована функція безпеки, температура встановлена на позначку 38 ° C, запобігаючи надмірне підвищення температури. Особливо важливо для дітей. Ви можете легко налаштувати GROHE SafeStop на температуру вище 38 ° C відповідно до Ваших потреб і перевагами.

GROHE CoolTouch®  Завдяки застосуванню технології GROHE CoolTouch® температура всієї зовнішньої поверхні змішувача ніколи не перевищить обрану Вами температуру води. У конструкції термостатів передбачений спеціальний охолоджуючий канал, який грає роль буфера між потоком гарячої води і зовнішньої хромованою поверхнею вироби, тому вона ніколи не створить небезпеки опіків. Цей захід безпеки особливо корисна для захисту дітей, які не завжди здатні оцінити, наскільки небезпечно торкатися до того чи іншого предмету або здогадатися, що він може бути гарячим. Технологія GROHE CoolTouch® в її повній версії виключає ймовірність небезпечного нагрівання поверхні пристроїв.

GROHE TurboStat®  Наша революційна технологія GROHE TurboStat® забезпечує досягнення обраної Вами температури води за частку секунди і її підтримку на протязі всього часу купання. Термостати Grohtherm оснащуються самими технічно досконалими і точними картриджами, представленими в даній галузі. В результаті підвищення чутливості термоелемента наші термостати реагують на перепади тиску води в системі вдвічі швидше. Це означає, що Вам більше не доведеться даремно витрачати час і воду, налаштовуючи потрібну температуру води вручну.

GROHE Aqua Paddle  Рукоятки Aqua Paddle: ергономічна форма і легкий хід Ці рукоятки унікальною ергономічної форми будуть зручні в користуванні всім членам сім'ї. Поєднуючи в собі естетичну привабливість і надійність в управлінні завдяки противоскользящей обробці, вони дозволяють чітко контролювати температуру і натиск води, що подається.

GROHE EcoJoy®  Всі прилади з технологією GROHE EcoJoy ™ цілеспрямовано розробляються таким чином, щоб вода і енергія витрачалися економно і ці цінні ресурси зберігалися. Пристрої, в яких застосовуються водосберегающие технології, забезпечують безкомпромісне насолоду водою. Крім того, економія води та енергії йдуть рука об руку з зручністю в обігу і привабливим дизайном. Результат - ідеальний потік води при меншому її витраті. У високого рівня інноваційна технологія GROHE EcoJoy ™ дозволяє економити до 50% води при користуванні сантехнічними приладами, не погіршуючи їх користувальницьких якостей.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE Waterfall® Режим GROHE Waterfall Надширокий вилив дарує чуттєве задоволення від можливості постояти під водоспадом у власній ванній кімнаті.

GROHE AquaDimmer® З GROHE AquaDimmer легко перемикатися між зливом для ванни і ручним або тропічним душем, а також контролювати натиск води за один рух. Ця ж ручка також служить для включення і виключення потоку води.

Параметри
Колекція: Grohtherm 2000
Країна виробник: Німеччина
Наявність термостата: З термостатом
Тип монтажу змішувача: На стіну
Колір: Хром
Тип монтажу: На стіну
Артикул: 34464001
Виробник: Grohe
Модель: Grohtherm 2000
Тип товару: Змішувач для ванни з термостатом
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Термостат, для ванны, Grohe, Grohtherm 2000, с полочкой, 34464001, хром