Термостат для ванни Grohe Grohtherm 800 (34567000)

Виробник: Grohe
Код товару: 9208-01
Артикул: 34567000
8640 грн

  • Артикул: 34567000
  • Код товару: 9208-01
  • Наявність: Є в наявності


Втомилися від неприємних коливань температури води під час прийняття душу або ванни? Створений із застосуванням надійної технології GROHE TurboStat®, цей термостат для ванни буде підтримувати постійну температуру води протягом всього часу прийняття душу. Завдяки інтуїтивно зрозумілою маркування GROHE EasyLogic, виконаної на корпусі термостата регулювання температури дуже проста. Навіть якщо ваші руки намилився, рукоятки термостата з крильцями легко взяти і повернути. Інтегрована в рукоятку кнопка SafeStop робить його абсолютно безпечним для дітей, захищаючи їх чутливу шкіру від опіків. За допомогою водозберігаючих технології GROHE EcoJoy®, ваше водоспоживання може бути скорочено на 50% під час прийняття душу. Глянцевий поверхню термостата, виконана із застосуванням технології GROHE StarLight®,буде привабливим доповненням у вашій ванній кімнаті, а також вона дуже легка в очищенні від забруднень.

Характеристики:

- Стопор безпеки при 38 ° C

- Вбудований стопор змішаної води

- Вбудований термоелемент

- Автоматичний перемикач: ванна / душ

- Керамічний вентиль 1/2 ", 180 °

- Рукоятка витрати з економічною кнопкою GROHE EcoButton і індивідуально встановлюваним стопором

- Відведення для душу знизу 1/2 дюйма з вбудованим зворотним клапаном

- Брудоуловлюючі фільтри

- Тип монтажу змішувача: На стіну

- З захистом від зворотного потоку

- Приховані S-образні ексцентрики

Хром

GROHE EasyLogic® GROHE EasyLogic - чітке маркування на корпусі для зручності управління. Маркування температури знаходиться на корпусі крана, а не на ручках, тому ви можете відразу інтуїтивно зрозуміти, як налаштувати бажану температуру. Ручки і кнопка призначені для легких і інтуїтивно зрозумілих налаштувань.

GROHE EcoButton® Розташована на рукоятці наших ручних душів і термостатів кнопка EcoButton дозволяє одним натисканням знизити споживання води до 50%. За допомогою цієї кнопки ви можете вибрати повний потік води, наприклад. для швидкого наповнення ванни або для зниження витрати води на 50% - без шкоди для вашого комфорту!

GROHE SafeStop® GROHE SafeStop - встановлений обмежувач температури на 38 ° C. Це вбудована функція безпеки, температура встановлена на позначку 38 ° C, запобігаючи надмірне підвищення температури. Особливо важливо для дітей. Ви можете легко налаштувати GROHE SafeStop на температуру вище 38 ° C відповідно до Ваших потреб і перевагами.

GROHE TurboStat® Наша революційна технологія GROHE TurboStat® забезпечує досягнення обраної Вами температури води за частку секунди і її підтримку на протязі всього часу купання. Термостати Grohtherm оснащуються самими технічно досконалими і точними картриджами, представленими в даній галузі. В результаті підвищення чутливості термоелемента наші термостати реагують на перепади тиску води в системі вдвічі швидше. Це означає, що Вам більше не доведеться даремно витрачати час і воду, налаштовуючи потрібну температуру води вручну.

GROHE EcoJoy® Всі прилади з технологією GROHE EcoJoy ™ цілеспрямовано розробляються таким чином, щоб вода і енергія витрачалися економно і ці цінні ресурси зберігалися. Пристрої, в яких застосовуються водосберегающие технології, забезпечують безкомпромісне насолоду водою. Крім того, економія води та енергії йдуть рука об руку з зручністю в обігу і привабливим дизайном. Результат - ідеальний потік води при меншому її витраті. У високого рівня інноваційна технологія GROHE EcoJoy ™ дозволяє економити до 50% води при користуванні сантехнічними приладами, не погіршуючи їх користувальницьких якостей.

GROHE StarLight® Technology Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

Параметри
Колекція: Grohtherm 800
Країна виробник: Португалія
Наявність термостата: З термостатом
Колір: Хром
Тип монтажу: На стіну
Артикул: 34567000
Виробник: Grohe
Модель: Grohtherm 800
Тип товару: Змішувач для ванни з термостатом
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Термостат, для ванны, Grohe, Grohtherm 800, 34567000