Warning: min(): Array must contain at least one element in /web/moyka.dp.ua/www/catalog/controller/module/ukrcredits.php on line 35 Змішувач для душу Grohe Eurosmart Cosmopolitan E Bluetooth безконтактний (36415000)

Змішувач для душу Grohe Eurosmart Cosmopolitan E Bluetooth безконтактний (36415000)

Виробник: Grohe
Код товару: 9997-01
Артикул: 36415000

  • Артикул: 36415000
  • Код товару: 9997-01
  • Наявність: Є в наявності


Eurosmart Cosmopolitan E Bluetooth безконтактна змішувач для душа

Характеристики:
Трансформатор 100-240 В змінного струму, 50-60 Гц, 6,75 В постійного струму
Хромована накладка
Для Apple ** і Android
Радіус дії Bluetooth (макс. 10 м) може варіюватися в залежно від використовуваних матеріалів і стін між передавачем і приймачем.
Термічна дезінфекція
Режим очищення
Прихованній монтаж

Для вбудованого блоку 36416000 або 36416001

GROHE StarLight® Technology Ми гарантуємо, що змішувачі GROHE і десятиліття потому будуть виглядати так само чудово, як і в той день, коли підкорили Вас. Секрет полягає в якості наших довговічних покриттів, яке забезпечується технологією GROHE StarLight®. В результаті безперервного вдосконалення нашого унікального процесу гальванізації протягом останніх 75 років, ми навчилися отримувати зносостійке покриття бездоганної якості, визнане одним з кращих в світі. Завдяки суворому багатоступінчатому контролю якості і постійного вкладання коштів і зусиль ми домоглися того, що протягом усього терміну служби наших виробів Ви будете користуватися ними із задоволенням. Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як діамант.

GROHE TouchFree® Інноваційна інфрачервона технологія для гігієни. Безконтактна активація змішувачів для раковин, механізмів змиву унітазів і пісуарів. Інфрачервоні технології управління з безконтактною активацією функції зарекомендували себе в оснащенні санвузлів з декількох точок зору. Такі рішення легко виграють у інших з очевидної причини: вони усувають необхідність у фізичному контакті користувачів з сантехнікою, за рахунок чого запобігають поширенню бактерій. Завдяки високим стандартам гігієнічності, доповненням до яких служить зручність у використанні, інфрачервоне обладнання робить користування санвузлами набагато більш приємним. Новий стандарт: інтелектуальне інфрачервоне обладнання. Будучи одним з провідних виробників електронних змішувачів і систем змиву, ми вкладаємо накопичений досвід розробок, що нараховує не одне десятиліття, в усі свої технології і безперервно їх удосконалюємо, щоб задовольняти потреби користувачів. Електронне обладнання GROHE оснащується новітніми технологіями, які забезпечують двосторонню передачу даних. Такі інфрачервоні пристрої з одним віконцем інфрачервоного датчика, який при спрацьовуванні загоряється жовтим кольором, а не червоним, як у попередніх моделей, здатні не тільки приймати команди з метою програмування налаштувань, але і передавати дані про витрату і інших встановлених параметрах. Ця функція моніторингу дозволяє нашим передовим інфрачервоним пристроям надавати чіткі дані про витрату води по кожній точці розбору. Ці дані передають безпрецедентно чітку картину про частоту, тривалість і час спрацьовування пристроїв, що дає можливість більш точно визначати експлуатаційні витрати на воду і електроенергію, а також знижувати їх в довгостроковій перспективі.

Параметри
Колекція: Eurosmart Cosmopolitan E
Країна виробник: Німеччина
Монтаж: Прихований монтаж
Тип монтажу змішувача: На стіну
Тип управління: Інфрачервоний
Колір: Хром
Зовнішній розмір: 195 мм х 120 мм х 11 мм
Призначення: Змішувач для душа
Додатково: Без термостата; Без донного клапана; електроживлення-220 вольт
Артикул: 36415000
Виробник: Grohe
Модель: Eurosmart Cosmopolitan E
EAN: 4005176320590
Тип товару: Спеціальний змішувач
Гарантія: 5 років

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Змішувач, для душу, Grohe, Eurosmart, Cosmopolitan, E Bluetooth, безконтактний, 36415000