Warning: min(): Array must contain at least one element in /web/moyka.dp.ua/www/catalog/controller/module/ukrcredits.php on line 35 Термостат Grohe Grohtherm SmartControl для встраиваемого монтажа с двумя кнопками управления (29120000) (Без механизма встраиваемого монтажа)

Термостат Grohe Grohtherm SmartControl для вбудованого монтажу з двома кнопками управління (29120000) (Без механізму вбудованого монтажу)

Виробник: Grohe
Код товару: 9173-01
Артикул: 29120000

  • Артикул: 29120000
  • Код товару: 9173-01
  • Наявність: Є в наявності


Термостат Grohtherm SmartControl з вбудованим утримувачем ручного душа - перетворите прийняття ванни та душу в справжню насолоду з цієї інноваційної системою управління. Привнесіть простоту і точність управління в ваші ванну і душ разом з розумним термостатом з вбудованим утримувачем ручного душа, який виконаний в ясному космополітичним дизайні. Інноваційна технологія SmartControl дозволить вам регулювати натиск води за допомогою натискання і повертання кнопки. Два вентиля дозволять вам перемикатися або поєднувати верхній і ручний душі або душ і ванну. Вбудована технологія GROHE TurboStat запобіжить неприємні скачки температури. Маркування EasyLogic і іконки на кнопках з замінними символами роблять використання термостата інтуїтивно зрозумілим. Кнопка GROHE SafeStop дозволить вам встановити максимальну температуру в 38 ° C,що запобіжить ошпаріваніе, а обмежувач температури GROHE SafeStop Plus надасть опцію збільшити максимум температури до 43 ° C для більшого рівня безпеки. Водозберігаючих технологій GROHE EcoJoy допоможе скоротити витрату води без збитку для комфорту при прийнятті душа. Завдяки системі GROHE QuickFix термостат легко встановити. Тонкий профіль термостата робить його підтримку в чистоті дуже простим, а надійне хромове покриття GROHE StarLight збереже свій блиск на довгі роки. Завдяки його витонченому сучасному дизайну, термостат зможе вдосконалити дизайн вашої ванної кімнати.Водозберігаючих технологій GROHE EcoJoy допоможе скоротити витрату води без збитку для комфорту при прийнятті душа. Завдяки системі GROHE QuickFix термостат легко встановити. Тонкий профіль термостата робить його підтримку в чистоті дуже простим, а надійне хромове покриття GROHE StarLight збереже свій блиск на довгі роки. Завдяки його витонченому сучасному дизайну, термостат зможе вдосконалити дизайн вашої ванної кімнати.Водозберігаючих технологій GROHE EcoJoy допоможе скоротити витрату води без збитку для комфорту при прийнятті душа. Завдяки системі GROHE QuickFix термостат легко встановити. Тонкий профіль термостата робить його підтримку в чистоті дуже простим, а надійне хромове покриття GROHE StarLight збереже свій блиск на довгі роки. Завдяки його витонченому сучасному дизайну, термостат зможе вдосконалити дизайн вашої ванної кімнати.

Будь ласка, зверніть увагу, що цей продукт повинен бути встановлений в комбінації з універсальної вбудовуваної частиною GROHE Rapido SmartBox (35600000).

Характеристики:

- Стопор безпеки при 38 ° C

- ProGrip  рукоятки з рифленою поверхнею

- Вбудований термоелемент

- Вбудований тримач ручного душу з виходом ½

- Металева накладна панель, регульована на 6 °

- Вбудовані зворотні клапани

- Брудоуловлюючі фільтри

- Тип монтажу змішувача: На стіну

- Приховані S-образні ексцентрики

- Розподіл витрат: вихід B = 24 л / хв, ручний душ = 12 л / хв, вихід B + ручний душ = 27 л / хв

- Мінімальний тиск 1.0 бар

Хром

GROHE EasyLogic® GROHE EasyLogic - чітке маркування на корпусі для зручності управління. Маркування температури знаходиться на корпусі крана, а не на ручках, тому ви можете відразу інтуїтивно зрозуміти, як налаштувати бажану температуру. Ручки і кнопка призначені для легких і інтуїтивно зрозумілих налаштувань.

GROHE SafeStop®  GROHE SafeStop - встановлений обмежувач температури на 38 ° C. Це вбудована функція безпеки, температура встановлена на позначку 38 ° C, запобігаючи надмірне підвищення температури. Особливо важливо для дітей. Ви можете легко налаштувати GROHE SafeStop на температуру вище 38 ° C відповідно до Ваших потреб і перевагами.

GROHE QuickFix®  Технологія GROHE QuickFix® економить до 40% витрат часу на монтаж, роблячи процес простішим, швидшим і зручнішим

GROHE TurboStat®  Наша революційна технологія GROHE TurboStat® забезпечує досягнення обраної Вами температури води за частку секунди і її підтримку на протязі всього часу купання. Термостати Grohtherm оснащуються самими технічно досконалими і точними картриджами, представленими в даній галузі. В результаті підвищення чутливості термоелемента наші термостати реагують на перепади тиску води в системі вдвічі швидше. Це означає, що Вам більше не доведеться даремно витрачати час і воду, налаштовуючи потрібну температуру води вручну.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE EcoJoy® Всі прилади з технологією GROHE EcoJoy ™ цілеспрямовано розробляються таким чином, щоб вода і енергія витрачалися економно і ці цінні ресурси зберігалися. Пристрої, в яких застосовуються водосберегающие технології, забезпечують безкомпромісне насолоду водою. Крім того, економія води та енергії йдуть рука об руку з зручністю в обігу і привабливим дизайном. Результат - ідеальний потік води при меншому її витраті. У високого рівня інноваційна технологія GROHE EcoJoy ™ дозволяє економити до 50% води при користуванні сантехнічними приладами, не погіршуючи їх користувальницьких якостей.

GROHE SmartControl - 100% контроль GROHE SmartControl Включення-виключення і регулювання тиску Інноваційна технологія управління GROHE SmartControl дозволяє вибирати бажаний режим струменя і налаштовувати бажаний натиск води. Управління здійснюється легко і просто - з ним впораються навіть діти.

Параметри
Кількість виходів: 2 виходи
Колекція: Grohtherm SmartControl
Країна виробник: Німеччина
Наявність термостата: З термостатом
Тип управління: Smart Control
Форма накладки: Круглий
Колір: Хром
Призначення: Для ванни, для душу
Тип монтажу: В стіну
Артикул: 29120000
Виробник: Grohe
Модель: Grohtherm SmartControl
EAN: 4005176412264
Тип товару: Зовнішня частина вбудованого термостата
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Термостат, Grohe, Grohtherm, SmartControl, для встраиваемого монтажа, с двумя кнопками управления, 29120000, Хром