Grohe Комплект SOLIDO 4-в-1 унітаз + інсталяція Rapid SL c клавішею Arena Cosmopolitan (39536000)

Виробник: Grohe
Код товару: 13126-01
Артикул: 39536000
21105 грн

  • Артикул: 39536000
  • Код товару: 13126-01
  • Наявність: Є в наявності


Інсталяційні системи Rapid SL мають велику кількість переваг, завдяки технології GROHE QuickFix®, ви встановите інсталяційну систему в одну мить. Вам не знадобиться ніяких інструментів для підключення водопостачання до інсталяції і ревізійного вікна бачка. У комплект інсталяційною системи входить змивна панель Arena Cosmopolitan кольору хром. Для максимальної безпеки, сталевий каркас рами інсталяції сертифікований при навантаженні понад 400 кг. Встановлений перед стіною або в гіпсокартонну перегородку, підвісний унітаз і бачок прихованого монтажу забезпечує оптимальний рівень гігієни і простоту прибирання ванної кімнати. Завдяки технології подвійного змиву GROHE EcoJoy®, водоспоживання інсталяційних систем Rapid SL може бути знижено на 50%, тим самим зменшуючи ваші витрати за комунальні послуги.Створені із застосуванням технології GROHE Whisper® для підвищеного рівня шумоізоляції системи інсталяції серії Rapid SL надають оптимальний рівень захищеності від шуму.

Навіть в невеликих вбиралень може бути місце для преміальної якості і бездоганної роботи разом з компактним підвісним унітазом Euro Ceramic. Це безободковий унітаз (розмір 540 х 370 мм), виготовлений з гладкого порцеляни в кольорі "альпін-білий", що не залишає бактеріям ні єдиного шансу для розмноження.
Потрійний змив Triple Vortex використовує три випускних отвори, що створює суперпотужний безшумний змив без неприємних бризок, одночасно очищаючи кожен міліметр чаші унітазу. Підвісний унітаз ідеальний для збереження статі чистим і максимізації вільного простору.

Сидіння GROHE Euro Ceramic з функціями SoftClose і Quick release для зручного, простого очищення.
Шукаєте завершальні елементи для вашої туалетної кімнати? Сидіння GROHE Euro Ceramic пропонує сучасний стиль і практичні функції.
Прекрасне поєднання з асортиментом GROHE Euro Ceramic, сидіння створено з надійного матеріалу дюропласт, а функція Quick Release робить очищення простим і швидким - сидіння прикріплюється до чаші за допомогою швидкороз'ємного шарніра.
Функція GROHE SoftClose означає, що кришка і сидіння рухаються повільно і плавно, так що ніяких несподіваних ударів і затиснених пальців.

Завдяки прекрасному поєднанню кераміки GROHE Euro Ceramics з системою інсталяції GROHE Rapid SL і панелями змиву GROHE Arena Cosmopolitan, ви зможете втілити всі свої дизайнерські ідеї.
Кераміка GROHE грунтується на міжнародній експертній оцінці GROHE в сфері сантехнічного обладнання та столітньому бездоганному досвіді корпорації LIXIL, яка є лідером індустрії в категорії кераміка. Кераміка GROHE Euro Ceramic - практичні функції і сучасний силует, що ідеально підходить для вашого способу життя.
Параметри
Висота упаковки: 621 мм
Колекція: Euro Ceramic
Країна виробник: В'єтнам
Поверхня: Білий альпійський, Синій, Хром
EAN: 4005176460678
Вага упаковки: 59.8 кг
Довжина упаковки: 800 мм
Тип товару: Комплект інсталяція та унітаз
Ширина упаковки: 533 мм
Гарантія: 120 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.