Grohe Комплект SOLIDO 5-в-1 унітаз + інсталяція Rapid SL c клавішею Arena Cosmopolitan (39418000)

Виробник: Grohe
Код товару: 13124-01
Артикул: 39418000
13680 грн

  • Артикул: 39418000
  • Код товару: 13124-01
  • Наявність: Є в наявності


Набір включає в себе:
Rapid SL інсталяція для унітазу (38528001)
Arena Cosmopolitan клавіша змиву (38844000)
Bau Ceramic підвісний безободковий унітаз (39427000)
Bau Ceramic сидіння для унітазу (39493000)
Rapid SL кронштейни для кріплення інсталяції до стіни (3855800M)
Комплект для шумоізоляції (37131000)


Rapid SL інсталяція для унітазу (38528001)

Починаючи з легкої безпроблемною установки, система інсталяції GROHE Rapid SL була розроблена для максимального комфорту у вашій ванній кімнаті. Завдяки системі GROHE QuickFix®, монтаж перед стіною або в стіну здійснюється швидко і просто.

Інсталяція пройшла випробування при навантаженні більше 400 кг і отримала сертифікат відповідності, забезпечуючи відмінну стійкість і безпеку в вашому домі.

Підвісний унітаз з прихованим бачком забезпечує максимальний рівень гігієни у вашій ванній кімнаті. Спроектована в відповідностей зі стандартами по шуму, інсталяція має низькими шумовими характеристиками, в тому числі, і при водоподведеніе в бачок, технологія GROHE Whisper® знижує передачу шуму в суміжні приміщення.

Система подвійного змиву GROHE EcoJoy® дозволяє знизити споживання води на 50%. У поєднанні з будь-якою обраною Вами панеллю змиву, ця система буде ідеально підходити для будь-якого інтер'єру ванної кімнати.

бачок GD 2
для монтажу на стіні або перегородці
самонесуча сталева рама з порошковим напиленням
підготовлена до облицювання
з фіксованими підключеннями
швидке регулювання по висоті
матеріал для кріплення
схвалено TUV
2 болта для кріплення унітазу
кріплення для кераміки
відстань між болтами 180 або 230 мм
коліно D 90 мм
регульована глибина монтажу
редуктор D 90 на В 110 мм
впускний і змивний гарнітури

Arena Cosmopolitan клавіша змиву (38844000)

GROHE Arena Cosmopolitan: приємний сучасний дизайн і інноваційні водосберегающие технології!

З цієї елегантної панеллю змиву Arena Cosmopolitan, GROHE, світовий лідер з виробництва санітарних систем, пропонує справжній витвір мистецтва в області технологій змиву!

Вона поєднує в собі дві класичний форми GROHE - прямокутник і овал, що створює ідеальний завершальний штрих в дизайні сучасної туалетної кімнати. Ця панель змиву стане ідеальним завершальним штрихом в дизайні будь-якої сучасної туалетної кімнати. Її розмір становить 156 x 197 x 10 мм, а сліпуча хромова поверхня GROHE StarLight довговічна і її легко чистити.

Панель також екологічна! Подвійна система змиву пропонує вам вибір обсягу змиву: 3 або 6 літрів (або 3 і 4,5 літра для деяких унітазів). Крім того, змив можливо зупинити за допомогою маленької кнопки. Вбудована технологія GROHE EcoJoy скорочує витрату води до 50%!

Установка панелі, яка вимагає наявність стандартного ревізійного віконця, дуже проста і не вимагає спеціальних інструментів. Панель змиву GROHE Arena Cosmopolitan - оновлення туалетної кімнати, яке поєднує в собі вишуканий стиль і високу якість!

Завдяки сяючому хромовому покриттю GROHE StarLight®, змивна панель GROHE Arena Cosmopolitan виглядає дуже привабливо в інтер'єрі сучасної ванної кімнати і звичайно прекрасно поєднується зі змішувачами GROHE з нашої серії Cosmopolitan. Змивна панель має функцію подвійного змиву і функцію start-stop. Завдяки першій, ви можете вибрати великий чи малий обсяг змиву, а функція Start-Stop дозволить перервати змив в будь-який момент, просто натиснувши на кнопку повторно. Панель може розташовуватися вертикально і ви зможете самостійно змонтувати її завдяки системі EasyConnect.


Тип монтажу панелі змиву: тільки вертикальний
Режими змиву: 3 режими змиву: 2-х об'ємний, старт / стоп або безперервний
Розмір панелі змиву: стандартна
Рекомендована мінімальна тиск (бар): 0,5 бар
Максимальний тиск, бар: 5 бар
Управління змивним клапаном: пневматична
Дизайн: Arena Cosmopolitan
Матеріал: ABS-пластик
Колір: хром

Bau Ceramic підвісний безободковий унітаз з сидінням з плавним закриванням (39351000)

Для тих, хто хоче зробити капітальний ремонт у туалеті або просто поміняти деякі елементи, підвісний унітаз GROHE Bau Ceramic зможе багато вам запропонувати. Його проста естетика зможе поліпшити будь-яку ванну кімнату. Це безободковий унітаз, який виготовляється з гладкого порцеляни в кольорі `альпін-белий`, що не дає бактеріям жодного шансу на процвітання. У той же час унітаз не вимагає складного обслуговування і пропонує ефективний змив.

Спроектований для роботи з бачком прихованого монтажу, обсяг змиву складає 6_3 л. Завдяки тому, що лінія кераміки Bau ідеально підійде до колекції змішувачів Bau, ваші дизайнерські ідеї можна буде реалізувати з надзвичайною простотою.

Стильний сучасний унітаз за суперціною
Для установки з системою інсталяції
Розмір: 531 x 368 мм
Матеріал: сантехнічний фарфор
Призначення вироби: Унітаз
Спосіб монтажу вироби: Підвісна
Колір: Альпін-білий

Підвісний унітаз GROHE Bau Ceramic порадує своєю простою, але елегантною естетикою і привабливою ціною як тих, хто планує капітальний ремонт, так і тих, хто вирішив позбутися від обридлого старого унітазу.

Відсутність традиційного обідка у верхній частині чаші унітазу в поєднанні з гладким сантехнічним порцеляною і ефективним змивом спрощують підтримку унітазу в чистоті, не залишаючи бактеріям шансу.

Підвісна конструкція сприяє зручній прибирання підлоги під унітазом, при цьому зберігаючи масу вільного простору завдяки вбудованій інсталяції.
Підвісні унітази GROHE з серії Bau встановлюються з системами інсталяції GROHE Rapid SL і відмінно поєднується з панелями змиву з колекції GROHE Cosmopolitan. Сміливо втілюйте в життя будь-які дизайнерські ідеї.
Параметри
Висота упаковки: 455 мм
Колекція: Bau Ceramic
Країна виробник: Єгипет
Поверхня: Білий альпійський
EAN: 4005176390555
Вага упаковки: 33.75 кг
Довжина упаковки: 560 мм
Тип товару: Комплект інсталяція та унітаз
Ширина упаковки: 400 мм
Гарантія: 120 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.