Кухонний змішувач Grohe BauLoop Хром з вбудованим запірним клапаном (31713000)

Виробник: Grohe
Код товару: 18075-01
Артикул: 31713000

Інші варіанти:



  • Артикул: 31713000
  • Код товару: 18075-01
  • Наявність: Немає в наявності


Кухонний змішувач Grohe BauLoop Хром 31706000

- Одноважільний

- З вбудованим запірним клапаном для підключення до пральної або посудомийної машини

- Монтаж в один отвір

- Гнучкі шланги для підключення довжиною 530 мм

- Радіус повороту 140 °

- Діаметр монтажного отвору Ø 35 мм

- Керамічний картридж - Ø 35 мм

- Мінімальний тиск 1,0 бар

- Роздільні шляху подачі води - не містить нікелю і свинцю

Хром

 

GROHE's QuickFix®  забезпечують переваги при монтажі нашої продукції всіх категорій. Технологія GROHE QuickFix® економить до 40% витрат часу на монтаж, роблячи процес простішим, швидшим і зручнішим

GROHE StarLight® Technology  Ми гарантуємо, що змішувачі GROHE і десятиліття потому будуть виглядати так само чудово, як і в той день, коли підкорили Вас. Секрет полягає в якості наших довговічних покриттів, яке забезпечується технологією GROHE StarLight®. В результаті безперервного вдосконалення нашого унікального процесу гальванізації протягом останніх 75 років, ми навчилися отримувати зносостійке покриття бездоганної якості, визнане одним з кращих в світі. Завдяки суворому багатоступінчатому контролю якості і постійного вкладання коштів і зусиль ми домоглися того, що протягом усього терміну служби наших виробів Ви будете користуватися ними із задоволенням.

GROHE Longlife®  Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби. Принципова відмінність картриджів виготовлених за технологією GROHE Longlife® від картриджів GROHE SilkMove® полягає в тому, що керамічні пластини всередині картриджа GROHE Longlife® не покривають тефлоном.

GROHE SmoothTurn® Завдяки поворотному виливу цей змішувач забезпечує максимальний комфорт при мінімальних зусиллях. Це особливо зручно при використанні мийки з двома чашами. GROHE SmoothTurn - забезпечує плавний поворот виливу у змішувачів Grohe.

GROHE Zero® Розробка сплаву GROHE Zero поклала початок революційного підходу до виготовлення змішувачів. В результаті інтенсивної науково-дослідницької роботи нам вдалося домогтися істотного зниження вмісту свинцю в латуні - до мізерно малих значень. Свинець був замінений нешкідливими металами, такими як мідь, що дозволило звести до абсолютного мінімуму ймовірність забруднення питної води частинками свинцю. Великі знання і досвід GROHE в області виробничих процесів, задіяти які дозволили технічні можливості наших власних плавильних печей, втілилися в створенні сплаву GROHE Zero, задає собою нові стандарти в сфері питного водопостачання. Що ще більш важливо, новий сплав GROHE Zero відрізняється неперевершеною довговічністю. Доведено, що за стійкістю до корозії він перевершує звичайну латунь в п'ять разів.Купуючи змішувач зі сплаву GROHE Zero, Ви можете бути впевнені в тому, що з ним Вас чекає справжня насолода водою в усіх його проявах - день за днем ​​і на протязі всього терміну служби. Унікальна розробка GROHE - без свинцю і не схильний до корозії сплав, застосовуваний для виготовлення змішувачів.

GROHE EasyExchange® Easy Exchange Mousseur - аератор легко відгвинчується для обслуговування або заміни. Для обслуговування або заміни аератор легко відгвинчується за допомогою монети, не вимагаючи спеціальних інструментів. Всякий раз, коли аератор необхідно очистити або замінити, його можна відкрутити без зусиль в лічені секунди.

GROHE StopValve® Безпечна система відключення посудомийних машин. Прорив води у Вашій посудомийній машині може привести до невимовним наслідків - і це великі витрати і клопоти для Вас. Технологія StopValve це швидкий, простий і надійний спосіб зупинки подачі води в посудомийну машину.

Параметри
Вид виливу: Поворотний
Висота виливу: 189 мм
Висота змішувача: 254 мм
Колекція: BauLoop
Країна виробник: Таїланд
Тип управління: Важільний
Колір: Хром
Довжина виливу: 222 мм
Довжина з'єднувальних шлангів 530 мм
Діаметр монтажного отвору: 35 мм
Тип підключення До водопроводу
Артикул: 31713000
Виробник: Grohe
Модель: BauLoop
EAN: 4005176530463
Діаметр картриджа: 35 мм
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Кухонный, смеситель, Grohe, BauLoop, Хром, со встроенным запорным клапаном, 31713000