Змішувач сенсорний Grohe Essence Foot Control 30311000

Виробник: Grohe
Код товару: 8789-01
Артикул: 30311000

  • Артикул: 30311000
  • Код товару: 8789-01
  • Наявність: Немає в наявності


Essence Foot Control
Сенсорний змішувач змішувач для мийки 1/2 "

L-вилив
Foot control : подача води з використанням сенсорного датчика
електроживлення від літієвої батарейки 6 V,
тип CR-P2
Схвалено в СE
магнітний клапан
фіксований витрата води при подачі води з використанням сенсора
автоматичне безпечне вимикання
подачі води після 60 сек. безперервної
роботи (заводська настройка)
тип захисту IP 44
GROHE StarLight  хромована поверхня
GROHE SilkMove  керамічний картридж  28 мм
аератор
професійна висувна лійка з перемикачем аератор / душова струмінь
перемикач: ламінарний режим струменя / душовою режим струменя  SpeedClean
автоматичне поворотне перемикання на ламінарний режим струменя
поворотний трубкоподібні вилив
радіус повороту 360 °
із захистом від зворотного потоку
гнучка підводка
система швидкого монтажу


GROHE FootControl. З технологією FootControl від GROHE можна включати і вимикати за допомогою ніжного дотику вашої ноги на нижній секції, залишаючи ваші руки вільними, а ваш кран бездоганно чистим. Ви можете доустановити цю функцію до будь-якого кухонного крану GROHE. 

GROHE SpeedClean® Cопла душових поверхонь виготовляються з багатокомпонентного силікону за технологією SpeedClean, завдяки якій запобігає утворення вапняних відкладень на душових дисках. Очищення від вапняних відкладень - це минуле з нашою технологією SpeedClean. Швидко витерти тканиною або рукою - це все, що потрібно для видалення накипу.

GROHE SilkMove. Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби.

GROHE StarLight® Technology. Ми гарантуємо, що змішувачі GROHE і десятиліття потому будуть виглядати так само чудово, як і в той день, коли підкорили Вас. Секрет полягає в якості наших довговічних покриттів, яке забезпечується технологією GROHE StarLight®.

GROHE ComfortHeight. Високий вилив для легкого заповнення великих каструль. Легке миття і набір води в високі каструлі: з цим високим виливом Ваш кран GROHE впорається з будь-якою проблемою на кухні. Продукція GROHE ідеально підходить для Ваших потреб і всіх вимог вашого будинку - для вашого максимального комфорту.

GROHE EasyDock® В комплекті фірмових механічних технологій Grohe з'явилася EasyDock, що означає полегшене використання висувної частини виливу змішувача. При повсякденному використанні змішувача для миття овочів, фруктів, посуду або кухонних аксесуарів,  а також для наповнення водою різних каструль, легко переконатися, що з висувною лійкою це, у багатьох випадках, можна робити легше і швидше.

GROHE SmoothTurn. Завдяки поворотному виливу цей змішувач забезпечує максимальний комфорт при мінімальних зусиллях. Це особливо зручно при використанні мийки з двома чашами. GROHE SmoothTurn - забезпечує плавний поворот виливу у змішувачів Grohe.

GROHE Pull-out Dual Spray Від полоскання листя салату і делікатних фруктів до наповнення каструль і сковорідок, змішувач з висувною лійкою оснащеної двома режимами струменя є незамінним робочим інструментом. Наші змішувачі оснащені двома режимами подачі води:  широким розпилювачем для полоскання і звичайним. Легке перемикання між звичайним розпиленням і широким розпиленням. На змішувачах великого розміру перемикач на лійці дозволяє вам чергувати широкий розпилювач і звичайний режим. На маленьких змішувачах просто вимкніть кран, щоб повернутися до звичайного режиму. Збільште робочу область. Висувні лійки GROHE висуваються на довжину 40-50 см в залежності від того, який дизайн крана ви вибираєте. Усі висувні лійки в кухонних змішувачах GROHE оснащені міцним сталевим шлангом для забезпечення первозданного зовнішнього вигляду незалежно від того, як часто ви його використовуєте. Після використання пружина під раковиною направляє шланг назад на місце.

Параметри
Вид виливу: L-вилив, Поворотний, Висувний з лійкою
Висота виливу: 315 мм
Висота змішувача: 348 мм
Колекція: Essence
Країна виробник: Португалія
Розташування ручки: Праворуч
Тип управління: Сенсорний
Форма ручки: Паличка
Колір: Хром
Довжина виливу: 204 мм
Артикул: 30311000
Модель: Essence
EAN: 4005176351259
Діаметр картриджа: 28 мм
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смеситель, сенсорный, Grohe, Essence, Foot Control, 30311000