Душова колона Grohe Essence Хром (23741001)

Виробник: Grohe
Код товару: 8871-01
Артикул: 23741001

Інші варіанти:



  • Артикул: 23741001
  • Код товару: 8871-01
  • Наявність: Немає в наявності


Одноважільний змішувач для душу GROHE Essence настінного монтажу в глянцевому хромової поверхні - стильний дизайн і передові технології. Свобода і насолоду водою - наша підлоги душова система Essence привнесе нове віяння в вашу ванну кімнату. Оскільки це свободностоящая система, вона пропонує варіативність в дизайні ванної - ви навіть можете розташувати її в самому центрі кімнати. Вражаючий змішувач змішувач GROHE Essence створює стильну родзинку для ванної, пропонуючи бездоганну свободу вибору. Він оснащений передовими технологіями GROHE. Розкішний верхній душ Rainshower Cosmopolitan 310 мм з металу з обволакивающим режимом струменя Rain і ручний душ Euphoria Cosmopolitan Stick з класичним режимом Normal пропонують ідеальні водні режими під ваш настрій. Технологія GROHE DreamSpray гарантує,що напір води з кожної душової форсунки буде однаковим. Самі форсунки, зроблені з силікону, легко очищаються від бруду і вапна завдяки технології SpeedClean. Завдяки керамічному картриджу GROHE SilkMove управління водою здійснюється точно і без зусиль, а технологія GROHE EcoJoy обмежує витрату води до 9,5 л_мін для верхнього і до 7,6 л_мін для ручного душа - що економить не тільки воду, а й гроші. Чудове поєднання форми і функціональності, ця вражаюча для підлоги душова система виконана в покритті GROHE StarLight і ідеально підійде до будь-якого продукту з асортименту колекції Essence з хромової поверхнею.Завдяки керамічному картриджу GROHE SilkMove управління водою здійснюється точно і без зусиль, а технологія GROHE EcoJoy обмежує витрату води до 9,5 л_мін для верхнього і до 7,6 л_мін для ручного душа - що економить не тільки воду, а й гроші. Чудове поєднання форми і функціональності, ця вражаюча для підлоги душова система виконана в покритті GROHE StarLight і ідеально підійде до будь-якого продукту з асортименту колекції Essence з хромової поверхнею.Завдяки керамічному картриджу GROHE SilkMove управління водою здійснюється точно і без зусиль, а технологія GROHE EcoJoy обмежує витрату води до 9,5 л_мін для верхнього і до 7,6 л_мін для ручного душа - що економить не тільки воду, а й гроші. Чудове поєднання форми і функціональності, ця вражаюча для підлоги душова система виконана в покритті GROHE StarLight і ідеально підійде до будь-якого продукту з асортименту колекції Essence з хромової поверхнею.ця вражаюча для підлоги душова система виконана в покритті GROHE StarLight і ідеально підійде до будь-якого продукту з асортименту колекції Essence з хромової поверхнею.ця вражаюча для підлоги душова система виконана в покритті GROHE StarLight і ідеально підійде до будь-якого продукту з асортименту колекції Essence з хромової поверхнею.

Характеристики:

Підлоговий монтаж

- Комплект внутрішньої монтажної частини для 45984001 ( https://moyka.dp.ua/santehnika/elementi-dusha/vstraivaemie-elementi/grohe-vstraivaemaya-chast-napolnogo-smesitelya-45984001 )

- Без комплекту внутрішньої монтажної частини 

- Керамічний картридж 35 мм

- 360 ° горизонтальний обертовий душовою кронштейн

- Автоматичний перемикач: верхній душ / ручний душ

- Вбудований зворотний клапан в душовому виході 1/2 "

- Регулювання витрати води: Немає

- Обмежувач температури: Є

- З утримувачем для душу 

- Rainshower Cosmopolitan 310 верхній душ 9.5 л / хв (27477000)

- З кульовим шарніром, кут повороту ± 15 °

- Ручний душ Еuphoria Cosmopolitan Stick (27806000) 7.6 л / хв

- Душовий шланг Silverflex 1750 мм (28288000) із захистом від зворотного потоку

Без вбудованого механізму 

Хром

GROHE SpeedClean® Cопла душових поверхонь виготовляються з багатокомпонентного силікону за технологією SpeedClean, завдяки якій запобігає утворення вапняних відкладень на душових дисках.
Очищення від вапняних відкладень - це минуле з нашою технологією SpeedClean. Швидко витерти тканиною або рукою - це все, що потрібно для видалення накипу.

GROHE DreamSpray® Це складне інноваційне рішення забезпечує оптимальний розподіл води по кожній душовою форсунки, даруючи ні з чим не порівнянне задоволення від прийняття душу. Як фахівці в технологіях подачі води ми бачимо своє завдання в створенні чудового душового устаткування з видатними характеристиками. Як і у автомобілів, у душів є рушійні механізми. Видатне якість, точність і навіть сама кількість елементів внутрішніх механізмів вигідно відрізняють душі GROHE від конкуруючої продукції. Вдосконалений душовою механізм створює рівномірний розподіл потоку води через все до єдиного сопла душовою головки. Вибирайте будь-який режим струменя за своїм настроєм - GROHE Rain O2, Bokoma Spray®, Normal, Champagne Spray, Pure, Jet, Rain або Massage - і приготуйтеся відчути справжнє захоплення.

GROHE SilkMove®  Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби.

GROHE EcoJoy® Всі прилади з технологією GROHE EcoJoy ™ цілеспрямовано розробляються таким чином, щоб вода і енергія витрачалися економно і ці цінні ресурси зберігалися. Пристрої, в яких застосовуються водосберегающие технології, забезпечують безкомпромісне насолоду водою. Крім того, економія води та енергії йдуть рука об руку з зручністю в обігу і привабливим дизайном. Результат - ідеальний потік води при меншому її витраті. У високого рівня інноваційна технологія GROHE EcoJoy ™ дозволяє економити до 50% води при користуванні сантехнічними приладами, не погіршуючи їх користувальницьких якостей.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE Normal spray В цьому режимі вода подається рівномірними струменями, охоплюючи все тіло, і надає розслабляючу і освіжаючу дію. Цей класичний для душів GROHE режим приємний кожному, що робить його кращим вибором на всі випадки життя.

Параметри
Винос виливу: 299 мм
Висота, мм 2206 мм - 2298 мм
Діаметр верхнього душа, мм: 310 мм
Діаметр ручного душу, мм: у вигляді жезла
Довжина душового шланга: 1750 мм
Додаткові функції: обмежувач температури, поворотна верхня частина
Кількість режимів струменя верхнього душу: 1 режим, Rain
Кількість режимів струменя ручного душа: Одні
Колекція: Essence
Країна виробник: Німеччина
Наявність термостата: Без термостата
Оснащення: душовий кронштейн, стійка, верхній душ, душовий шланг, ручний душ, тримач ручного душу, змішувач (без вбудованої частини)
Колір: Хром
Тип монтажу: Підлоговий
Артикул: 23741001
Виробник: Grohe
Модель: Essence
Тип товару: Душова система
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Душевая колона, Grohe, Essence, Хром, 23741001, смеситель напольный, душ напольный, отдельностоящий