Grohe Euphoria Power _ Soul Душова система 190 з термостатом, зовнішній монтаж (26186000)

Виробник: Grohe
Код товару: 8880-01
Артикул: 26186000

  • Артикул: 26186000
  • Код товару: 8880-01
  • Наявність: Немає в наявності


Душова система GROHE Euphoria Power_Soul 190 з термостатом відмінно підійде для тих, хто любить приймати душ - вона має витончений дизайн, відмінною якістю роботи, а 4 режими струменя ручного душа зможуть відобразити ваш настрій.
Технологія GROHE TurboStat надасть вам точний контроль і підтримає необхідну температуру води. Відмінна опція для сімей, технологія GROHE SafeStop, обмежує температуру води до 38 C, в той час як функція SafeStop Plus пропонує додаткове обмеження до 43 C.
Душова система включає в себе верхній душ Power_Soul (190 мм), душовою кронштейн (450 мм), ручний душ Power_Soul (115 мм) і душовою шланг Silverflex (1750 мм) з функцією антіскручіванія.
Перемикатися між верхнім і ручним душем легко завдяки функції AquaDimmer, а функція one-click дозволить вам легко перемикатися між режимами струменя або комбінувати їх.
Ви легко зможете насолодитися класичним режимом Rain і Rain O2 в ручному душі і відразу чотирма режимами струменя - GROHE Rain O2, Bokoma, Jet і Rain - в верхньому душі.
Технологія GROHE DreamSpray гарантує, що потік води з кожної душової форсунки буде однаковим. Ручний душ оснащений технологією GROHE EcoJoy, яка обмежує витрату води до 9,5 л_мін - економічна функція без шкоди для комфорту прийняття душу.
Очищення форсунок здійснюється дуже просто завдяки технології GROHE SpeedClean. Довговічна і сліпуча, хромова поверхня GROHE StarLight збереже свій блиск на довгі роки. Суперізолірованний внутрішній водний канал WaterGuide запобігає нагріванню поверхні, що допомагає зберегти хромовую поверхню в ідеальному стані.
Ця душова система з термостатом монтується на стіну. Ви також можете додати до своєї душовою системі зручну поличку GROHE EasyReach, на якій можна тримати шампунь і мило.
Параметри
Висота упаковки: 145 мм
Довжина душового шланга: 1750 мм
Кількість режимів струменя ручного душа: Два
Колекція: Euphoria Power&Soul
Країна виробник: Португалія
Монтаж: Зовнішній монтаж
Наявність виливу для ванни: Без виливу
Поверхня: Хром
Тип душової системи: З термостатичним змішувачем
Модель: Euphoria Power Soul System 190
EAN: 4005176310737
Вага упаковки: 6.9 кг
Довжина упаковки: 1160 мм
Тип товару: Душова система
Ширина упаковки: 330 мм
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Recently viewed