Комплект для гігієнічного душу Grohe 4 в 1 Хром (28512001)

Виробник: Grohe
Код товару: 18275-01
Артикул: 28512001

  • Артикул: 28512001
  • Код товару: 18275-01
  • Наявність: Немає в наявності


Існує кілька способів облаштувати гігієнічний душ. Один з них використовувати попередні налаштування. У цьому наборі ми зібрали для вас повний комплект сантехнічних елементів необхідний для комплексного вирішення і Вам не потрібно буде більше нічого докуповувати.

Комплект для гігієнічного душу Grohe 4 в 1 Хром (28512001) складається з:

Комплект верхньої монтажної частини для душа Grohe BauEdge з вбудованою частиною прихованого монтажу, Хром (29040000)https://moyka.dp.ua/santehnika/smesiteli-dush/grohe-bauedge-smesitel-odnorychagnyj-dlya-dusha-29040000
Цей змішувач поставляється відразу з вбудованою частиною. Необхідна глибина для монтажу такого змішувача становить від мінімуму 45 мм до 75 мм, що дозволяє змонтувати його навіть в дуже тонкі стіни. У змішувачі встановлений картридж діаметром 46 мм виготовлений за технологією GROHE Longlife. Декоративна накладка, корпус змішувача і важіль управління виготовлені з високоякісної латуні, а це означає що корпус не трісне від перепадів температури і кривий не облізе і не зблякне з часом. Це технологія GROHE StarLight.

Ручний гігієнічний душ Grohe Tempesta-F Trigger Spray 30 Хром, 1 вид струменя (27512001) https://moyka.dp.ua/santehnika/gigienicheskie-dushi/grohe-tempesta-f-trigger-spray-30-ruchnoj-dush -1-vid-strui-27512001
Одна з найбільш популярних моделей лійок для гігієнічного душу. Проста і надійна конструкція гарантують довговічність. Виготовлена з якісної пластмаси вона завдяки внутрішнім каналам не нагріється, навіть якщо через неї пропускати окріп. Ця особливість також вбереже хромоване покриття. Крім того пластикова лійка не зашкодить унітаз, підлогову плитку або ногу при паденіі.Форсункі лійки легко очищаються від вапняних відкладень завдяки спеціальному матеріалу з якого вони виготовлені. Це технологія SpeedClean.

Підключення для душового шланга Grohe Relexa Хром (28628000) https://moyka.dp.ua/santehnika/elementi-dusha/shlangi-dlya-dusha/grohe-relexa-podklyuchenie-dlya-dushevogo-shlanga-28628000

-  Душовий шланг Grohe Relexaflex металевий 1500 мм (28105000) - h ttps: //moyka.dp.ua/santehnika/elementi-dusha/shlangi-dlya-dusha/grohe-relexaflex-metal-metallicheskij-dushevoj-shlang-1500-mm-28105000

GROHE SpeedClean ® Cопла душових поверхонь виготовляються з багатокомпонентного силікону за технологією SpeedClean, завдяки якій запобігає утворення вапняних відкладень на душових дисках. Очищення від вапняних відкладень - це минуле з нашою технологією SpeedClean. Швидко витерти тканиною або рукою - це все, що потрібно для видалення накипу.

GROHE Inner WaterGuide®  Надійна ізоляція водяних каналів пристрою всередині лійки запобігає нагрів її поверхні, тому вона ніколи не буде занадто гарячою. У той же час це служить для захисту хромованої обробки вашого душа GROHE, що ще більше збільшує його довговічність.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE Longlife®  Тільки змішувачі GROHE відрізняються тим неповторним якістю ходу, який забезпечує технологія GROHE Longlife®. Впевнена керованість і податливість важелів наших змішувачів з одним важелем демонструють якість і перевагу нашої марки. Картридж з технологією GROHE Longlife® забезпечує плавну і точне регулювання натиску і температури води. Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби. Принципова відмінність картриджів виготовлених за технологією GROHE Longlife® від картриджів GROHE SilkMove® полягає в тому, що керамічні пластини всередині картриджа GROHE Longlife® не покривають тефлоном.

Параметри
Колекція: BauEdge
Країна виробник: Німеччина
Колір: Хром
Тип монтажу: На стіну
Артикул: 28512001
Виробник: Grohe
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Комплект, для гигиенического душа, Grohe, 4 в 1, Хром, 28512001, гигиенический душ