Змішувач одноважільний для раковини Grohe Concetto на два отвори s-Size Хром (19575001) (Без механізму вбудованого монтажу)

Виробник: Grohe
Код товару: 9283-01
Артикул: 19575001

Інші варіанти:


Доступні варіанти



  • Артикул: 19575001
  • Код товару: 9283-01
  • Наявність: Немає в наявності


Якщо Вам хочеться підібрати щось особливе для оснащення своєї ванної кімнати, Вам ідеально підійде цей змішувач змішувач Concetto з окремим настінним виливом довжиною 147 мм. Змішувач відрізняється зносостійким хромованим покриттям GROHE StarLight і стане ефектним і функціональним доповненням до оснащення Вашої ванної кімнати. Підвищену універсальність йому надає обертається аератор AquaGuide, що дозволяє регулювати напрямок струменя води. Будь ласка, зверніть увагу на те, що даний настінний змішувач для раковини на 2 отвори може експлуатуватися тільки в поєднанні зі вбудованим блоком 32635000 або  23571000 . Плавність і легкість регулювання натиску і температури води забезпечується технологією GROHE SilkMove. 

Характеристики:
- Донний клапан: Без донного клапана
- Наявність термостата: Без термостата
Розмір змішувача: Розмір S
- Тип монтажу змішувача: На стіну
- Тип управління: Важіль
- Винесення виливу: 147 мм
- Регулювання витрати води: Немає
- Обмежувач температури: Немає
- Захист від зворотного потоку: Немає
Експлуатується лише в поєднанні зі вбудованим блоком 32635000 23571000
-  Хром

 

GROHE SilkMove®  Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE AquaGuide® Регульований носик зливного отвору для настройки потоку води. Для напрямку потоку води, що ідеально підходить для форми і глибини вашої раковини, просто налаштуйте носик під відповідним кутом і отримаєте більше задоволення в щоденних процедурах.

Параметри
Колекція: Concetto
Країна виробник: КНР
Розмір змішувача: S
Тип монтажу змішувача: На стіну
Тип управління: Одноважільний
Колір: Хром
Довжина виливу: 147 мм
Призначення: Змішувач для умивальника
Додатково: Без термостата; Без обмежувача температури; Без донного клапана
Артикул: 19575001
Виробник: Grohe
Модель: Concetto
Тип товару: Змішувач для раковини
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смеситель однорычажный, для раковины, Grohe, Concetto, на два отверстия, S-Size, Хром, 19575001