Комплект верхньої монтажної частини для ванни Grohe Essence Хром (19285001)

Виробник: Grohe
Код товару: 18133-01
Артикул: 19285001

Інші варіанти:



  • Артикул: 19285001
  • Код товару: 18133-01
  • Наявність: Немає в наявності


Цей змішувач для ванни з колекції GROHE Essence представляє собою ідеальне поєднання елегантності і якості. Автоматичний перемикач дозволяє перенаправляти струмінь води між випусками для ванни і душа. Завдяки зносостійкому хромованому покриттю GROHE StarLight, цей змішувач невибагливий в догляді, привабливий для погляду і здатний зберігати своє бездоганне сяйво довгі роки. Установка даного одноважільного змішувача можлива тільки в комбінації з сумісним вбудовуваним блоком GROHE (35501000), який необхідно придбати окремо.Даний блок оснащений картриджем з технологією GROHE SilkMove, який забезпечує плавність і легкість регулювання температури і натиску води. Даний змішувач являє собою ідеальне рішення для вишуканого і одночасно з цим функціонального оснащення ванної кімнати.

Характеристики:

- Без комплекту внутрішньої монтажної частини 

- Керамічний картридж

- Автоматичний перемикач на два положення

- Регулювання витрати води: Немає

- Обмежувач температури: Немає

Без вбудованого механізму -  https://moyka.dp.ua/santehnika/elementi-dusha/vstraivaemie-elementi/grohe-grohe-rapido-e-universalnyj-odnorychagnyj-smesitel-skrytogo-montaga-35501000

Хром

 

GROHE SilkMove®  Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

Параметри
Колекція: Essence
Країна виробник: Китай
Наявність термостата: Без термостата
Форма накладки: Круглий
Колір: Хром
Аксесуар: Комплект внутрішньої монтажної частини для GROHE 35501000
Артикул: 19285001
Виробник: Grohe
EAN: 4005176307225
Тип товару: Зовнішня частина вбудованого змішувача
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.