Ручний гігієнічний душ Grohe Tempesta-F Trigger Spray 30 Хром, 1 вид струменя (27512001)

Виробник: Grohe
Код товару: 18288-01
Артикул: 27512001
765 грн

  • Артикул: 27512001
  • Код товару: 18288-01
  • Наявність: Є в наявності


Додайте точне очищення в свою туалетну кімнату з гігієнічним душем GROHE New Tempesta-F Trigger Spray 30. Привнесіть ультимативну варіативність в туалетну кімнату мрії, додавши в неї гігієнічний душ New Tempesta-F Trigger Spray 30. Головка душа пропонує акуратне, потужне очищення для додаткового комфорту і гігієни зі строгим і мінімалістичним перемикачем для контролю струменя. Головку душу можна зняти, щоб очистити, а душові форсунки спроектовані так, щоб їх можна було очистити від бруду і вапна одним дотиком завдяки системі SpeedClean. Надійна і сліпуча хромова поверхня GROHE StarLight збереже свій блиск на довгі роки. Суперізолірованний внутрішній канал WaterGuide запобігає нагріванню поверхні душа, захищаючи як вашу шкіру, так і блискучу хромовую поверхню.Душ був спроектований німецькими інженерами і їх майстерності можна довіряти - додайте в замовлення цей доступний гігієнічний душ. Будь ласка, зверніться до локальних інструкцій щодо установки.

Характеристики:
- 1 вид струменя
- Універсальне кріплення до будь-якого шлангу
- З нажімной кнопкою управління
- Внутрішній охолоджуючий канал для тривалого терміну служби
- Універсальне кріплення, що підходить до будь-якого стандартного шлангу
- Мінімальний тиск 1,0 бар

GROHE SpeedClean®  Cопла душових поверхонь виготовляються з багатокомпонентного силікону за технологією SpeedClean, завдяки якій запобігає утворення вапняних відкладень на душових дисках. Очищення від вапняних відкладень - це минуле з нашою технологією SpeedClean. Швидко витерти тканиною або рукою - це все, що потрібно для видалення накипу.

GROHE Inner WaterGuide®  Надійна ізоляція водяних каналів пристрою всередині лійки запобігає нагрів її поверхні, тому вона ніколи не буде занадто гарячою. У той же час це служить для захисту хромованої обробки вашого душа GROHE, що ще більше збільшує його довговічність.

GROHE StarLight®  Technology Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

Параметри
Колекція: Tempesta-F
Країна виробник: Німеччина
Колір: Хром
Артикул: 27512001
Виробник: Grohe
Модель: Tempesta-F Trigger Spray 30
EAN: 4005176333804
Гарантія: 5 років

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Ручний, гігієнічний, душ, Grohe, Tempesta-F, Trigger Spray 30, Хром, 1 вид струменя, 27512001