Ручний душ Grohe Euphoria 110 Mono на 1 вид струменя, Хром (27265000)

Виробник: Grohe
Код товару: 9575-01
Артикул: 27265000
1350 грн

  • Артикул: 27265000
  • Код товару: 9575-01
  • Наявність: Є в наявності


Ручний душ Euphoria 110 Mono зроблений, щоб служити. Але не думайте, що ім'я говорить за нього. Цей душ містить в собі найостанніші технології GROHE і відповідає всім першорядним потребам ручного душа. Ручний душ має режим Rain, з яким ви відчуєте себе під літнім дощем, а використовуючи технологію GROHE DreamSpray®, ви отримаєте оптимально розподілений по всьому душовим форсунок потік і кращий досвід прийняття душу. Він вимагає мінімального догляду. Стійке хромове покриття GROHE StarLight® легко очищається м'якою тканиною, а завдяки технології SpeedClean® вапняний наліт легко видаляється пальцем з робочої поверхні душа. Система Inner WaterGuide забезпечить довге життя покриттю, а також захистить поверхню рукоятки душа від небажаного нагрівання.

Характеристики:

- Діаметр ручного душа - 110 мм

- Може використовуватися з проточними водонаревателямі

- Наявність душового гарнітура в комплекті: Ні

- Три тежіма струменя:  Rain

Хром

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE SpeedClean®  Cопла душових поверхонь виготовляються з багатокомпонентного силікону за технологією SpeedClean, завдяки якій запобігає утворення вапняних відкладень на душових дисках. Очищення від вапняних відкладень - це минуле з нашою технологією SpeedClean. Швидко витерти тканиною або рукою - це все, що потрібно для видалення накипу.

GROHE Inner WaterGuide®   Надійна ізоляція водяних каналів пристрою всередині лійки запобігає нагрів її поверхні, тому вона ніколи не буде занадто гарячою. У той же час це служить для захисту хромованої обробки вашого душа GROHE, що ще більше збільшує його довговічність.

GROHE DreamSpray®  Це складне інноваційне рішення забезпечує оптимальний розподіл води по кожній душовою форсунки, даруючи ні з чим не порівнянне задоволення від прийняття душу.

GROHE Rain Spray  - як літній дощ на Вашій шкірі. Насолоджуйтесь розслаблюючим відчуттям Rain Spray на Вашій шкірі. Цей м'який і ніжний потік, що нагадує теплий літній дощ, заспокоїть ваше тіло і розум, змиваючи напруга і стрес. В цьому режимі вода подається широким, рясним, пестить потоком, що імітує теплий літній дощ, при цьому повністю і рівномірно охоплюючи все тіло. Огортаючи Вас з ніг до голови, ніжні і м'які краплі води знімуть будь-яку напругу, створюючи відчуття свіжості і розслаблення.

Параметри
Діаметр лійки, мм: 110 мм
Кількість режимів струменя ручного душа: Одні
Колекція: Euphoria
Країна виробник: Німеччина
Колір: Хром
Артикул: 27265000
Виробник: Grohe
Модель: Euphoria
Тип товару: Ручний душ
Гарантія: 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Ручной душ, Grohe, Euphoria 110, Mono, на 1 вид струи, Хром, 27265000