Grohe Power_Soul 130 Ручний душ 4 + режиму струменя, сірий (27673000)

Виробник: Grohe
Код товару: 9599-01
Артикул: 27673000

  • Артикул: 27673000
  • Код товару: 9599-01
  • Наявність: Немає в наявності


Ручний душ з головкою діаметром 130 мм: різнобічна функціональність і раціональний витрата води

Цей ручний душ з колекції Power_Soul ідеально підійде тим, хто прагне берегти цінні природні ресурси, проте любить самозабутньо купатися під душем.

Він оснащений зручним перемикачем, який дозволяє одним клацанням активувати окремо або разом будь-які з чотирьох режимів струменя - GROHE Rain O2, Rain, Jet і Bokoma Spray - а також економити при цьому воду. З точки зору естетики і функціональності ця модель ручного душу з природними, обтічними формами і хромованим покриттям GROHE StarLight стане справжньою окрасою Вашої ванної кімнати.

Крім усього іншого, цей душ вкрай невибагливий в догляді: для підтримки первозданного блиску досить після купання протирати його сухою тканиною. Його форсунки виконані за технологією SpeedClean і не забруднюються вапняними відкладеннями - ми подбали про це спеціально для того, щоб Ви витрачали менше сил і часу на прибирання, а більше - на дійсно важливі для Вас справи.

Rain - в цьому режимі вода подається широким, рясним, пестить потоком, що імітує теплий літній дощ, при цьому повністю і рівномірно охоплюючи все тіло. Огортаючи Вас з ніг до голови, ніжні і м'які краплі води знімуть будь-яку напругу, створюючи відчуття свіжості і розслаблення.

GROHE Rain O2 - дія цього режиму засноване на тому ж принципі, що і у прекрасно себе зарекомендував режиму Rain. Завдяки інноваційній конструкції механізму повітря затягується в душову головку, де змішується з водою, і кожна крапля стає об'ємніше. В результаті створюється дивно об'ємний і ласкавий потік води.

Jet - інтенсивний кругової режим струменя створює освіжаючий і пружний потік води, який прекрасно підвищує тонус шкіри, а також може застосовуватися для ополіскування ванни або душу. Коли Вам необхідний максимально підбадьорливий душ, саме час включити режим GROHE Jet! При цьому круговому режимі потік води концентрується у вигляді потужного струменя, яка підвищує тонус шкіри, розслаблює м'язи після фізичних навантажень і може застосовуватися для профілактики целюліту. Цей режим струменя також допоможе швидко обполоснути ванну або душову кабіну.

Bokoma Spray - новітня запатентована розробка GROHE в області душового устаткування, на створення якої компанію надихнули багатовікові масажні традиції корінних племен, що включають в себе масаж голови м'якими гілочками. Ця процедура настільки благотворно впливає на життєві сили, що навіть рекомендується провідними спа-терапевтами та персональними спортивними тренерами.


Тип товару: ручний душ
Поверхня: глянцева
Діаметр ручного душа, мм: 130
Кількість режимів струменя ручного душа: Чотири
Рекомендована мінімальна тиск (бар): 1 бар

Дизайн: Power_Soul
Колір: хром
Матеріал: ABS-пластик

Технології: GROHE DreamSpray, GROHE EcoJoy, GROHE StarLight
Додаткові функції: антіізвестковое покриття, економія води
Параметри
Висота упаковки: 50 мм
Кількість режимів струменя ручного душа: Чотири
Колекція: Power&Soul
Країна виробник: Німеччина
Поверхня: Хром
Комплектація: Без шланга і тримача
Модель: Power&Soul
EAN: 4005176905742
Вага упаковки: 0.37 кг
Довжина упаковки: 140 мм
Тип товару: Ручний душ / душовий набір
Ширина упаковки: 250 мм
Гарантія: 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.