Grohe Power_Soul Cosmopolitan 130 душовий набір 4 режими стуі (27741000)

Виробник: Grohe
Код товару: 9601-01
Артикул: 27741000

  • Артикул: 27741000
  • Код товару: 9601-01
  • Наявність: Немає в наявності


Комплект ручного душу з головкою діаметром 130 мм: ручний душ з адаптивним настінним утримувачем

Цей зручний в зверненні душовий гарнітур складається з ручного душу, душового шланга і регульованого настінного кріплення з сліпуче блискучим хромованим покриттям, виконаним за технологією StarLight.

В даному ручному душі з серії Power_Soul передбачено чотири розкішні режими струменя, що забезпечить Вам можливість вибору в залежності від свого стану і настрою. Режими GROHE Rain O2, Rain, Jet і Bokoma Spray допоможуть Вам освіжитися і знімуть втому своїм масажним дією.

Можливість комбінованого включення декількох режимів одночасно дозволить Вам отримувати максимум комфорту і приємних відчуттів під час прийняття душу, а технологія GROHE DreamSpray забезпечить при цьому рівномірний розподіл потоку води через все форсунки. При кожному прийнятті душа Ваше тіло буде наповнюватися енергією, а думки - заспокоюватися.

Душовий набір GROHE Power _ Soul Cosmopolitan має зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і запобігає утворенню вапняного нальоту.

Ручний душ з 4 - ма режимами струменя:

- режим Rain O2 - м'яка і ніжна струя, повітря затягується в душову головку, де змішується з водою, дозволяючи отримати більш широкий і об'ємний потік води.

- в режимі Rain вода подається широким, рясним, пестить потоком, що імітує теплий літній дощ, при цьому повністю і рівномірно охоплюючи все тіло. Огортаючи Вас з ніг до голови, ніжні і м'які краплі води знімуть будь-яку напругу, створюючи відчуття свіжості і розслаблення.

- режим Bokoma Spray забезпечить заспокійливий масаж голови, шиї і всього тіла.

- інтенсивний режим струменя Jet створює освіжаючий і пружний потік води, який прекрасно підвищує тонус шкіри, а також може застосовуватися для ополіскування ванни або душу. Коли Вам необхідний максимально підбадьорливий душ, саме час включити режим GROHE Jet!

У комплект входить:
- ручний душ 27664000
- регульований тримач душа 27055000
- душовою шланг 1750 мм 28388000
Параметри
Висота упаковки: 95 мм
Кількість режимів струменя ручного душа: Чотири
Колекція: Power&Soul Cosmopolitan
Країна виробник: Німеччина
Поверхня: Хром
Комплектація: Зі шлангом і тримачем
Модель: Power&Soul Cosmopolitan
EAN: 4005176911125
Вага упаковки: 0.89 кг
Довжина упаковки: 240 мм
Тип товару: Ручний душ / душовий набір
Ширина упаковки: 210 мм
Гарантія: 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.