Warning: min(): Array must contain at least one element in /web/moyka.dp.ua/www/catalog/controller/module/ukrcredits.php on line 35 Ручной душ Grohe Euphoria 110 Massage, 3 режима струи, Хром (27221001)

Ручний душ Grohe Euphoria 110 Massage, 3 режими струменя, Хром (27221001)

Виробник: Grohe
Код товару: 9570-01
Артикул: 27221001

  • Артикул: 27221001
  • Код товару: 9570-01
  • Наявність: Є в наявності


Якщо ви любите приймати душ, ви полюбите і ручний душ GROHE Euphoria 110 Massage, який зможе порадувати вас відразу трьома режимами струменя - гарантований гарний настрій на весь день. Завдяки витонченому і стильному вигляду, а також білої душовою поверхні, цей душ буде мати гарний вигляд у вашій ванній. Він пропонує три режими струменя: обволікає режим Rain, екологічний режим SmartRain і відновлює режим Massage.Технологія GROHE DreamSpray гарантує, що потік води буде однаковим в кожній форсунці душа, а GROHE SprayDimmer пропонує бесступенчатое зменшення витрати води. Силіконові форсунки SpeedClean спроектовані так, щоб їх можна було легко очистити від накипу. Надійне хромове покриття GROHE StarLight підтримує бездоганний вигляд ручного душа. Внутрішній водний канал WaterGuide запобігає нагріванню поверхні душа, що захищає як саму поверхню, так і вашу ніжну шкіру. Завдяки універсальної системі монтажу, цей ручний душ можна використовувати з усіма стандартними душовими шлангами. GROHE Euphoria - витончений вигляд і функціональну перевагу.

Характеристики:

- Діаметр ручного душа - 110 мм

- Може використовуватися з проточними водонаревателямі

- Наявність душового гарнітура в комплекті: Ні

- Три тежіма струменя: Rain, Massage, SmartRain

Хром

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE SpeedClean® Cопла душових поверхонь виготовляються з багатокомпонентного силікону за технологією SpeedClean, завдяки якій запобігає утворення вапняних відкладень на душових дисках. Очищення від вапняних відкладень - це минуле з нашою технологією SpeedClean. Швидко витерти тканиною або рукою - це все, що потрібно для видалення накипу.

GROHE Inner WaterGuide®  Надійна ізоляція водяних каналів пристрою всередині лійки запобігає нагрів її поверхні, тому вона ніколи не буде занадто гарячою. У той же час це служить для захисту хромованої обробки вашого душа GROHE, що ще більше збільшує його довговічність.

GROHE DreamSpray®  Це складне інноваційне рішення забезпечує оптимальний розподіл води по кожній душовою форсунки, даруючи ні з чим не порівнянне задоволення від прийняття душу.

GROHE Massage spray Масажний режим для розслабляючого масажу голови і шиї. Для оживляючого масажу виберіть настройку масажного режиму на душовою голівці. Пульсуючий потік води забезпечує м'який масаж голови та шиї. Побалуйте себе бадьорить початком дня або розслаблюючим масажним душем, перш ніж лягайте спати, змиваючи напруга і стрес. Пульсуючий режим струменя надає бадьорить масажне дію. Коли Вам необхідний підбадьорливий душ, який збудить кожну клітинку тіла, режим Massage впорається із завданням краще за всіх. Цей пульсуючий режим струменя дарує неповторні відчуття, які можна порівняти зі стимулюючим масажем всього тіла.

GROHE Rain SprayRain Spray - як літній дощ на Вашій шкірі. Насолоджуйтесь розслаблюючим відчуттям Rain Spray на Вашій шкірі. Цей м'який і ніжний потік, що нагадує теплий літній дощ, заспокоїть ваше тіло і розум, змиваючи напруга і стрес. В цьому режимі вода подається широким, рясним, пестить потоком, що імітує теплий літній дощ, при цьому повністю і рівномірно охоплюючи все тіло. Огортаючи Вас з ніг до голови, ніжні і м'які краплі води знімуть будь-яку напругу, створюючи відчуття свіжості і розслаблення.

Параметри
Діаметр лійки, мм: 110 мм
Кількість режимів струменя ручного душа: Три
Колекція: Euphoria
Колір: Хром
Комплектація: Без шланга і тримача
Артикул: 27221001
Виробник: Grohe
Модель: Euphoria
Тип товару: Ручний душ
Гарантія: 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Ручной душ, Grohe, Euphoria 110, Massage, 3 режима струи, Хром, 27221001