Ручний душ Grohe Tempesta 100 на 2 режими струменя, Хром (27597001)

Виробник: Grohe
Код товару: 9589-01
Артикул: 27597001

  • Артикул: 27597001
  • Код товару: 9589-01
  • Наявність: Немає в наявності


Характеристики:

- Діаметр ручного душа - 100 мм

- Може використовуватися з проточними водонаревателямі

- Наявність душового гарнітура в комплекті: Ні

- Два тежіма струменя:  Rain, Jet

Хром

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE SpeedClean®  Cопла душових поверхонь виготовляються з багатокомпонентного силікону за технологією SpeedClean, завдяки якій запобігає утворення вапняних відкладень на душових дисках. Очищення від вапняних відкладень - це минуле з нашою технологією SpeedClean. Швидко витерти тканиною або рукою - це все, що потрібно для видалення накипу.

GROHE DreamSpray®  Це складне інноваційне рішення забезпечує оптимальний розподіл води по кожній душовою форсунки, даруючи ні з чим не порівнянне задоволення від прийняття душу.

GROHE Rain Spray  - як літній дощ на Вашій шкірі. Насолоджуйтесь розслаблюючим відчуттям Rain Spray на Вашій шкірі. Цей м'який і ніжний потік, що нагадує теплий літній дощ, заспокоїть ваше тіло і розум, змиваючи напруга і стрес. В цьому режимі вода подається широким, рясним, пестить потоком, що імітує теплий літній дощ, при цьому повністю і рівномірно охоплюючи все тіло. Огортаючи Вас з ніг до голови, ніжні і м'які краплі води знімуть будь-яку напругу, створюючи відчуття свіжості і розслаблення.

GROHE Jet spray  Інтенсивний кругової режим струменя створює освіжаючий і пружний потік води, який прекрасно підвищує тонус шкіри, а також може застосовуватися для ополіскування ванни або душу. Коли Вам необхідний максимально підбадьорливий душ, саме час включити режим GROHE Jet! При цьому круговому режимі потік води концентрується у вигляді потужного струменя, яка підвищує тонус шкіри, розслаблює м'язи після фізичних навантажень і може застосовуватися для профілактики целюліту. Цей режим струменя також допоможе швидко обполоснути ванну або душову кабіну.

GROHE ShockProof®  Силиконовое кільце Grohe ShockProof захищає душову головку і піддон для душа при падінні лійки. Grohe не просто думає про внутрішню роботу або про стилі душа, а й про вплив їх на іншу частину ванній, таку як душовий піддон, в буквальному сенсі! Душові головки Grohe ShockProof оснащені міцним силіконовим кільцем, яке встановлено на зовнішній стороні головки. Це запобігає вислизання з маленьких рук і, як правило, захищає від пошкоджень коли незграбні люди або люди у віці можуть пошкодити піддон для душа, коли кидають душову лійку. Захист працює в обох напрямках і запобігає серйозне пошкодження головки душа також. Силіконове кільце не псує загальний зовнішній вигляд, так як воно виглядає органічно в сірому кольорі, і поєднується з лійкою.

Параметри
Діаметр ручного душу, мм: 100 мм
Кількість режимів струменя ручного душа: Два
Колекція: Tempesta
Країна виробник: Німеччина
Колір: Хром
Комплектація: Без шланга і тримача
Артикул: 27597001
Виробник: Grohe
Модель: Tempesta
EAN: 4005176985508
Тип товару: Ручний душ
Гарантія: 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Ручной душ, Grohe, Tempesta 100, на 2 режима струи, Хром, 27597001