Warning: min(): Array must contain at least one element in /web/moyka.dp.ua/www/catalog/controller/module/ukrcredits.php on line 35 Смеситель однорычажный для раковины Grohe BauLoop XL-Size, Хром (32856000)

Змішувач одноважільний для раковини Grohe BauLoop XL-Size, Хром (32856000)

Виробник: Grohe
Код товару: 9423-01
Артикул: 32856000

Інші варіанти:



  • Артикул: 32856000
  • Код товару: 9423-01
  • Наявність: Є в наявності


Одноважільний змішувач для раковини GROHE BauLoop з екстра високим виливом - якість і естетика, відмінно підходить до свободностоящей раковин. Ідеальне поєднання для стильної свободностоящей раковини, змішувач змішувач для раковини GROHE BauFlow з виливом розміру XL стане справжньою родзинкою вашої ванної. Екстра високий вилив відмінно підійде для вбудованої свободностоящей раковини, а управління здійснюється за допомогою надійної металевої рукоятки. Донним клапаном легко керувати за допомогою невеликого важеля позаду змішувача. Керамічний картридж GROHE LongLife забезпечує надійність управління потоком води. Завдяки гнучкій підводці і системі швидкого монтажу, змішувач можна встановити за лічені хвилини. Завдяки сліпучої, зносостійкого хромової поверхні GROHE StarLight,цей змішувач для ванни збереже бездоганну роботу на довгі роки. Змішувачі GROHE Bau були спроектовані, щоб ідеально підходити до кераміки серії GROHE Bau.

Характеристики:

- Діаметр картриджа: 28 мм

- Донний клапан: З донним клапаном

- Наявність термостата: Без термостата

- Розмір змішувача: Розмір XL

- Тип монтажу змішувача: Окремостоячий

- Тип управління: Важіль

- Винесення виливу: 91 мм

- Висота виливу: 246 мм

- Регулювання витрати води: Немає

- Обмежувач температури: Немає

- Захист від зворотного потоку: Немає

- Набір донних клапанів 1 1/4 "

Хром


GROHE QuickFix®  Технологія GROHE QuickFix® економить до 40% витрат часу на монтаж, роблячи процес простішим, швидшим і зручнішим

GROHE Longlife®  Тільки змішувачі GROHE відрізняються тим неповторним якістю ходу, який забезпечує технологія GROHE Longlife®. Впевнена керованість і податливість важелів наших змішувачів з одним важелем демонструють якість і перевагу нашої марки. Картридж з технологією GROHE Longlife® забезпечує плавну і точне регулювання натиску і температури води. Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби. Принципова відмінність картриджів виготовлених за технологією GROHE Longlife® від картриджів GROHE SilkMove® полягає в тому, що керамічні пластини всередині картриджа GROHE Longlife® не покривають тефлоном.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

Параметри
Висота виливу: 246 мм
Висота змішувача: 308 мм
Колекція: BauLoop
Країна виробник: Таїланд
Розмір змішувача: XL
Тип монтажу змішувача: Класичний
Тип управління: Одноважільний
Колір: Хром
Довжина виливу: 91 мм
Призначення: Змішувач для умивальника
Додатково: Без термостата; штоковий донний клапан
Артикул: 32856000
Виробник: Grohe
Модель: BauLoop
Діаметр картриджа: 28 мм
Тип товару: Змішувач для раковини
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смеситель, однорычажный, для раковины, Grohe, BauLoop, XL-Size, Хром, 32856000