Warning: min(): Array must contain at least one element in /web/moyka.dp.ua/www/catalog/controller/module/ukrcredits.php on line 35 Смеситель для раковины на два отверстия Grohe Essence L-Size, Хром (19967001) (Без механизма встраиваемого монтажа)

Змішувач для раковини на два отвори Grohe Essence L-Size, Хром (19967001) (Без механізму вбудованого монтажу)

Виробник: Grohe
Код товару: 9285-01
Артикул: 19967001

Інші варіанти:



  • Артикул: 19967001
  • Код товару: 9285-01
  • Наявність: Є в наявності


Цей змішувач для ванної кімнати на 2 отвори з колекції GROHE Essence комплектується окремим виливом довжиною 230 мм, який забезпечує максимальний комфорт при повсякденних гігієнічних процедурах. Рухомий наконечник виливу AquaGuide дозволяє точно регулювати напрямок струменя води. Навіть при максимальному напорі витрата води у цього змішувача не перевищує 5,7 літра в хвилину за рахунок механізму GROHE EcoJoy. Завдяки циліндричним формам і сяючого хромованому покриттю GROHE StarLight, цей змішувач змішувач стане елегантним доповненням до оснащення Вашої ванної кімнати. Установка даного змішувача можлива тільки в комбінації з вбудованим блоком GROHE (23571000), який необхідно придбати окремо. Даний блок оснащений картриджем з технологією GROHE SilkMove, який забезпечує плавність і легкість регулювання температури і натиску води.

Характеристики:

- Діаметр картриджа: 28 мм

- Донний клапан: Без донного клапана

- Наявність термостата: Без термостата

- Розмір змішувача: Розмір L

- Тип монтажу змішувача: На стіну

- Тип управління: Важільний

- Винесення виливу: 230 мм

Необхідний комплект вбудованої частини (23571000)

Хром

GROHE AquaGuide®  Регульований носик зливного отвору для настройки потоку води. Для напрямку потоку води, що ідеально підходить для форми і глибини вашої раковини, просто налаштуйте носик під відповідним кутом і отримаєте більше задоволення в щоденних процедурах.

GROHE SilkMove®  Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби.

GROHE EcoJoy® Всі прилади з технологією GROHE EcoJoy ™ цілеспрямовано розробляються таким чином, щоб вода і енергія витрачалися економно і ці цінні ресурси зберігалися. Пристрої, в яких застосовуються водосберегающие технології, забезпечують безкомпромісне насолоду водою. Крім того, економія води та енергії йдуть рука об руку з зручністю в обігу і привабливим дизайном. Результат - ідеальний потік води при меншому її витраті. У високого рівня інноваційна технологія GROHE EcoJoy ™ дозволяє економити до 50% води при користуванні сантехнічними приладами, не погіршуючи їх користувальницьких якостей.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

Параметри
Колекція: Essence
Країна виробник: Португалія
Розмір змішувача: L
Тип монтажу змішувача: На стіну
Тип управління: Одноважільний
Колір: Хром
Довжина виливу: 230 мм
Артикул: 19967001
Виробник: Grohe
Модель: Essence
Діаметр картриджа: 28 мм
Тип товару: Змішувач для раковини
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смеситель, для раковины, на два отверстия, Grohe, Essence, L-Size, Хром, 19967001