Змішувач одноважільний для раковини Grohe Eurocube Joy M-Size Хром (23657000)

Виробник: Grohe
Код товару: 9355-01
Артикул: 23657000

  • Артикул: 23657000
  • Код товару: 9355-01
  • Наявність: Немає в наявності


Характеристика:

- Одноважільний

- З донним клапаном

- Монтаж на один отвір

- Металевий важіль

- Керамічний картридж 28 мм

- Винос виливу 133 мм

- Висота виливу 110 мм

- Хром

GROHE EcoJoy у високому ступені інноваційна технологія GROHE EcoJoy ™ дозволяє економити до 50% води при користуванні сантехнічними приладами, не погіршуючи їх користувальницьких якостей.

GROHE StarLight ® Technology ми гарантуємо, що змішувачі GROHE і десятиліття потому будуть виглядати так само прекрасно, як і в той день, коли підкорили Вас. Секрет полягає в якості наших довговічних покриттів, яке забезпечується технологією GROHE StarLight ® . В результаті безперервного вдосконалення нашого унікального процесу гальванізації протягом останніх 75 років, ми навчилися отримувати зносостійке покриття бездоганної якості, визнане одним з кращих в світі. Завдяки суворому багатоступінчастому контролю якості і постійному вкладенню коштів і зусиль ми домоглися того, що протягом усього терміну служби наших виробів ви будете користуватися ними із задоволенням.

GROHE QuickFix забезпечують переваги при монтажі нашої продукції всіх категорій. Технологія GROHE QuickFix ® економить до 40% витрат часу на монтаж, роблячи процес більш простим, швидким і зручним.

GROHE FeatherControl ® картридж GROHE FeatherControl виводить управління джойстиком на новий рівень. М'який і плавний хід важелів-джойстиків у наших змішувачів бездоганним чином демонструє якість і
перевага нашої марки.

GROHE SpeedClean ® Сопла душових поверхонь виготовляються з багатокомпонентного силікону за технологією SpeedClean, завдяки якій запобігає утворенню вапняних відкладень на душових дисках. Очищення від вапняних відкладень-це минуле з нашою технологією SpeedClean. Швидко витерти тканиною або рукою - це все, що потрібно для видалення накипу.

Параметри
Висота виливу: 110 мм
Висота змішувача: 215 мм
Колекція: Eurocube Joy
Країна виробник: Німеччина
Розмір змішувача: М
Тип монтажу змішувача: Класичний
Тип управління: Джойстик
Колір: Хром
Довжина виливу: 133 мм
Призначення: Змішувач для умивальника
Додатково: Без термостата; Без обмежувача температури; штоковий донний клапан
Виробник: Grohe
Модель: Eurocube Joy
Тип товару: Змішувач для раковини
Гарантія: 60 місяців

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Змішувач, одноважільний, для раковини, Grohe, Eurocube, Joy, M-Size, Хром, (23657000)