Змішувач для раковини з інфрачервоним датчиком Grohe Eurosmart Cosmopolitan E Хром (36327001)

Виробник: Grohe
Код товару: 9991-01
Артикул: 36327001
14490 грн

  • Артикул: 36327001
  • Код товару: 9991-01
  • Наявність: Є в наявності


Характеристики:

- С інфрачервоним датчиком для двостороннього зв'язку для моніторингу, настройки та сервісного обслуговування

- Зовнішня батарея. 6V літієва батарейка, тип CR-P2 (Термін служби батарейки: прибл. 7 років (150 включень в день)

- Багатоступінчастий покажчик стану батарейки

- 7 попередньо встановлених режимів: автоматичний змив, термічна дезінфекція, миючий режим, додаткові функції і точні налаштування за допомогою пульта дистанційного керування 36 407 001

- Тип монтажу змішувача: Класичний

- Тип управління: GROHE TouchFree®

- Винесення виливу: 107 мм

- Висота змішувача: 132 мм

- Зворотній клапан

- Фільтр від механічних забруднень з вбудованим електромагнітним клапаном

Хром

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE EcoJoy®  Всі прилади з технологією GROHE EcoJoy ™ цілеспрямовано розробляються таким чином, щоб вода і енергія витрачалися економно і ці цінні ресурси зберігалися. Пристрої, в яких застосовуються водосберегающие технології, забезпечують безкомпромісне насолоду водою. Крім того, економія води та енергії йдуть рука об руку з зручністю в обігу і привабливим дизайном. Результат - ідеальний потік води при меншому її витраті. У високого рівня інноваційна технологія GROHE EcoJoy ™ дозволяє економити до 50% води при користуванні сантехнічними приладами, не погіршуючи їх користувальницьких якостей.

GROHE TouchFree®Інноваційна інфрачервона технологія для гігієни. Безконтактна активація змішувачів для раковин, механізмів змиву унітазів і пісуарів. Інфрачервоні технології управління з безконтактної активацією функції зарекомендували себе в оснащенні санвузлів з декількох точок зору. Такі рішення легко виграють у інших з очевидної причини: вони усувають необхідність у фізичному контакті користувачів з сантехнікою, за рахунок чого запобігають поширенню бактерій. Завдяки високим стандартам гігієнічності, доповненням до яких служить зручність в зверненні, інфрачервоне обладнання робить користування санвузлами набагато більш приємним. Новий стандарт: інтелектуальне інфрачервоне обладнання. Будучи одним з провідних виробників електронних змішувачів і систем змиву, ми вкладаємо накопичений досвід розробок,що нараховує не одне десятиліття, в усі свої технології і безперервно їх удосконалюємо, щоб задовольняти потреби користувачів. Електронне обладнання GROHE оснащується новітніми технологіями, які забезпечують двосторонню передачу даних. Такі інфрачервоні пристрої з одним віконцем інфрачервоного датчика, який при спрацьовуванні загоряється жовтим кольором, а не червоним, як у попередніх моделей, здатні не тільки приймати команди з метою програмування налаштувань, але і передавати дані про витрату і інших встановлених параметрах. Ця функція моніторингу дозволяє нашим передовим інфрачервоним пристроям надавати чіткі дані про витрату води по кожній точці розбору. Ці дані передають безпрецедентно чітку картину про частоту, тривалість і часу спрацьовування пристроїв,що дає можливість більш точно визначати експлуатаційні витрати на воду і електроенергію, а також знижувати їх в довгостроковій перспективі.

GROHE LongLife Battery® Унікальна електроніка з низьким енергоспоживанням забезпечує тривалий термін служби елементів живлення. Наші батарейки витрачають заряд економно і тому служать довго - до семи років при 150 спрацьовування в день.

Параметри
Висота виливу: 106 мм
Висота змішувача: 132 мм
Колекція: Eurosmart Cosmopolitan E
Країна виробник: Німеччина
Тип монтажу змішувача: Класичний
Тип управління: Інфрачервоний
Колір: Хром
Довжина виливу: 107 мм
Призначення: Змішувач для умивальника
Додатково: Без термостата; обмежувач температури; Без донного клапана
Артикул: 36327001
Виробник: Grohe
Модель: Eurosmart Cosmopolitan E
Тип товару: Змішувач для раковини
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смеситель для раковины, с инфракрасным датчиком, Grohe, Eurosmart Cosmopolitan E, Хром, 36327001