Змішувач одноважільний для раковини Grohe Eurosmart Cosmopolitan на два отвори s-Size Хром (19381000) (Без механізму вбудованого монтажу)

Виробник: Grohe
Код товару: 9278-01
Артикул: 19381000

Інші варіанти:



  • Артикул: 19381000
  • Код товару: 9278-01
  • Наявність: Немає в наявності


Стильне рішення для накладної або встріваемой раковини. Мінімальний догляд завдяки монтажу на стіні. Регульований кут нахилу струменя для максимального комфорту. Змішувач Eurosmart Cosmopolitan настінного монтажу на два отвори, має приховану монтажну частину (23571000) придбану окремо. Змішувач регулюється чітко і плавно завдяки технології GROHE SilkMove®. Він ідеально підійде для сучасних ванних кімнат, має прекрасний вигляд і не менше прекрасну ціну. Виконаний в сяючому хромовом покритті GROHE StarLight® він не тільки красивий, але ще і простий в обслуговуванні. Просто протріть його м'якою тканиною і він знову засяє. Завдяки технології GROHE AquaGuide, його аератор може бути налаштований на бажаний кут і точку падіння струменя.  Для монтажу потрібно прихована монтажна частина  3263500023571000 .

Характеристики:

- Донний клапан: Без донного клапана

- Наявність термостата: Без термостата

- Розмір змішувача: Розмір S

- Тип монтажу змішувача: На стіну

- Тип управління: Важіль

- Винесення виливу: 170 мм

- Регулювання витрати води: Немає

- Обмежувач температури: Немає

- Захист від зворотного потоку: Немає

-  Експлуатується лише в поєднанні зі вбудованим блоком  3263500023571000

Хром

GROHE SilkMove®  Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE AquaGuide®  Регульований носик зливного отвору для настройки потоку води. Для напрямку потоку води, що ідеально підходить для форми і глибини вашої раковини, просто налаштуйте носик під відповідним кутом і отримаєте більше задоволення в щоденних процедурах.

Параметри
Колекція: Eurosmart Cosmopolitan
Країна виробник: Німеччина
Розмір змішувача: S
Тип монтажу змішувача: На стіну
Тип управління: Одноважільний
Колір: Хром
Довжина виливу: 170 мм
Призначення: Змішувач для умивальника
Додатково: Без термостата; Без обмежувача температури; Без донного клапана
Артикул: 19381000
Виробник: Grohe
Модель: Eurosmart Cosmopolitan
Діаметр картриджа: 35 мм
Тип товару: Змішувач для раковини
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смеситель однорычажный, для раковины, Grohe, Eurosmart Cosmopolitan, на два отверстия, S-Size, Хром, 19381000, Без механизма встраиваемого монтажа