Warning: min(): Array must contain at least one element in /web/moyka.dp.ua/www/catalog/controller/module/ukrcredits.php on line 35 Смеситель для раковины нажимной Grohe Eurosmart Cosmopolitan T со смешиванием, Хром (36319000)

Змішувач для раковини натискний Grohe Eurosmart Cosmopolitan T зі змішуванням, Хром (36319000)

Виробник: Grohe
Код товару: 9987-01
Артикул: 36319000

Інші варіанти:



  • Артикул: 36319000
  • Код товару: 9987-01
  • Наявність: Є в наявності


Характеристики:

- Поворотний литий вилив - 200 мм

- Обмежувач повороту виливу 130 °, можливість фіксації

- Донний клапан: Без донного клапана

- Наявність термостата: Без термостата

- Тип монтажу змішувача: На стіну

- Тип управління: Нажимной

- Винесення виливу: 277 мм

- Регулювання витрати води: Є, три режими - короткий, середній, довгий

- Обмежувач температури: Є, GROHE CoolTouch®

- Захист від зворотного потоку: Є

- Фільтр від механічних забруднень

Хром

 

GROHE SilkMove®  Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE EcoJoy®  Всі прилади з технологією GROHE EcoJoy ™ цілеспрямовано розробляються таким чином, щоб вода і енергія витрачалися економно і ці цінні ресурси зберігалися. Пристрої, в яких застосовуються водосберегающие технології, забезпечують безкомпромісне насолоду водою. Крім того, економія води та енергії йдуть рука об руку з зручністю в обігу і привабливим дизайном. Результат - ідеальний потік води при меншому її витраті. У високого рівня інноваційна технологія GROHE EcoJoy ™ дозволяє економити до 50% води при користуванні сантехнічними приладами, не погіршуючи їх користувальницьких якостей.

GROHE CoolTouch® Завдяки застосуванню технології GROHE CoolTouch® температура всієї зовнішньої поверхні змішувача ніколи не перевищить обрану Вами температуру води. У конструкції термостатів передбачений спеціальний охолоджуючий канал, який грає роль буфера між потоком гарячої води і зовнішньої хромованою поверхнею вироби, тому вона ніколи не створить небезпеки опіків. Цей захід безпеки особливо корисна для захисту дітей, які не завжди здатні оцінити, наскільки небезпечно торкатися до того чи іншого предмету або здогадатися, що він може бути гарячим. Технологія GROHE CoolTouch® в її повній версії виключає ймовірність небезпечного нагрівання поверхні пристроїв.

Параметри
Колекція: Eurosmart Cosmopolitan T
Країна виробник: Німеччина
Тип монтажу змішувача: На стіну
Тип управління: Натискний
Колір: Хром
Довжина виливу: 277 мм
Призначення: Змішувач для умивальника
Додатково: Без термостата; обмежувач температури; Без донного клапана; регулювання витрати води
Артикул: 36319000
Виробник: Grohe
Модель: Eurosmart Cosmopolitan T
Тип товару: Спеціальний змішувач
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смеситель для раковины, нажимной, Grohe, Eurosmart Cosmopolitan T, со смешиванием, Хром, 36319000