Змішувач одноважільний для раковини Grohe Eurostyle на два отвори M-Size Хром (19571003) (Без механізму вбудованого монтажу)

Виробник: Grohe
Код товару: 9277-01
Артикул: 19571003

Інші варіанти:


9855 грн

  • Артикул: 19571003
  • Код товару: 9277-01
  • Наявність: Немає в наявності


Якщо ви хочете інтер'єр сучасної ванної кімнати в простих і чистих лініях, то змішувач Grohe Eurostyle вбудованого настінного монтажу на два отвори - це те, що Вам потрібно. Його гладкий корпус робить його простим у догляді за поверхнею, а металева рукоятка інстинктивно зрозуміла у використанні. Технологія AquaGuide з регульованим аератором дозволяє максимально точно налаштувати потік води при падінні в раковину, змішувач також включає водозберігаючих технологій EcoJoy® - це всього лише один приклад з безлічі технологій німецького проектування від GROHE, які обіцяють довговічність і високу продуктивність. Довжина виливу становить 200 мм від стіни, що дозволяє йому легко адаптуватися в будь-якому сучасному інтер'єрі. В рамках колекції змішувачів для ванної Eurostyle ви легко підберете продукти,ідеально поєднуються між собою для оформлення всієї ванної.Для монтажу потрібно прихована монтажна частина 3263500023571000 з технологією SilkMove® для довговічної роботи.

Характеристики:

- Донний клапан: Без донного клапана

- Наявність термостата: Без термостата

- Розмір змішувача: Розмір M

- Тип монтажу змішувача: На стіну

- Тип управління: Важіль

- Винесення виливу: 203 мм

- Регулювання витрати води: Немає

- Обмежувач температури: Немає

- Захист від зворотного потоку: Немає

-  Експлуатується лише в поєднанні зі вбудованим блоком  3263500023571000

Хром

GROHE SilkMove®  Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби.

GROHE QuickFix®  Технологія GROHE QuickFix® економить до 40% витрат часу на монтаж, роблячи процес простішим, швидшим і зручнішим

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE AquaGuide®  Регульований носик зливного отвору для настройки потоку води. Для напрямку потоку води, що ідеально підходить для форми і глибини вашої раковини, просто налаштуйте носик під відповідним кутом і отримаєте більше задоволення в щоденних процедурах.

Параметри
Колекція: Eurostyle
Країна виробник: Таїланд
Розмір змішувача: М
Тип монтажу змішувача: На стіну
Тип управління: Одноважільний
Колір: Хром
Довжина виливу: 203 мм
Призначення: Змішувач для умивальника
Додатково: Без обмежувача температури; Без донного клапана
Артикул: 19571003
Виробник: Grohe
Модель: Eurostyle
Діаметр картриджа: 35 мм
Тип товару: Змішувач для раковини
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смеситель однорычажный, для раковины, Grohe, Eurostyle, на два отверстия, M-Size, Хром, 19571003, Без механизма встраиваемого монтажа