Змішувач для умивальника Imprese Horak (05170)

Виробник: Imprese
Код товару: 13539-06
Артикул: 05170

  • Артикул: 05170
  • Код товару: 13539-06
  • Наявність: Немає в наявності


Опис Imprese Horak 05170

Підбираючи сантехніку і устаткування для будинку, ми прагнемо вибрати краще, щоб досягти максимального затишку і комфорту. Адже приходячи додому ми хочемо насолодитися теплою ванною, поніжитися під тугими струменями контрастного душу, відпочити. При цьому для більшості власників житла важливо зробити ремонт і встановити техніку таким чином, щоб вона прослужила тривалий час.

Imprese Horak 05170 - зручно, надійно, стильно

Незважаючи на величезний вибір змішувачів, що відрізняються формами і пристроєм, розмірами і обсягами пропускається води та іншими параметрами, знайти оптимальний варіант складно. На ринку безліч пристроїв не здатних витримувати перепади тиску і високе навантаження. Покупцям доводиться перелопатити безліч інформації, відвідати декілька магазинів, перш ніж попадеться щось гідне уваги. Для економії вашого часу і сил, рекомендуємо купити Imprese Horak 05170.

Змішувач від європейського виробника, відповідає всім сучасним нормам і вимогам. Чеська компанія багато років спеціалізується на випуску устаткування для води і має великий досвід, який успішно поєднує з інноваційними ідеями.

Imprese Horak 05170 - переваги

  • Привабливий зовнішній вигляд, сучасний дизайн дозволяє легко інтегрувати змішувач в дизайн ванної незалежно від стилю.
  • Простота монтажу, всі деталі великі і з'єднати систему можна навіть без інструментів.
  • Експертні думки про Imprese Horak 05170 - прекрасно підходить для України, так як може використовуватися навіть в неочищеної воді. Тестування показали, що навіть в агресивному середовищі пристрій зберігає всі свої характеристики.
  • Керамічний картридж Sedal (Іспанія) (40 мм) витримує більше 70000 циклів вмикання та вимикання в будь-яких положеннях.
  • Можливість плавного регулювання напору від 0 до 7 л / м, і температури води.
  • Аератор від німецького бренду Neoperl не вимагає спеціального догляду, довговічний і дозволяє економити.
  • Латунний корпус з питомим змістом міді понад 59% забезпечує довговічність і стійкість до перепадів тиску і температури.
  • Покриття - тверде хромування, нанесене після гальванізації, збільшує зносостійкість і дозволяє зберегти привабливий зовнішній вигляд змішувача під час всього терміну експлуатації.

Краща ціна Imprese Horak 05170

У нашому магазині представлений широкий спектр товарів від чеського виробника импрес. У нас ви можете купити змішувачі для кухні, ванній, раковини, душа, біде і іншу сантехніку за вигідними цінами. Весь наш товар поставляється безпосередньо з заводу, пройшов тестування і має сертифікати. Перш ніж зробити остаточний вибір, почитайте опис та відгуки. Imprese Horak 05170 - стане прекрасним рішенням для тих, хто вміє економити. Придбавши цю модель, ви можете бути впевнені, що вона прослужить вам багато років без збоїв і проблем. Виробник дає гарантію на 5 років.

Параметри
Висота виливу: 80 мм
Висота змішувача: 176 мм
Витрата води змішувача, л / хв 7
Діаметр підключення, дюйм 1/2
Колекція: Horak
Країна виробник: Чехія
Тип виливу Литий, Г-подібний
Тип монтажу змішувача: Класичний
Тип управління: Одноважільний
Шланг На різьбі звичайні, 1/2
Колір: Хром
Матеріал латунь
Довжина виливу: 116 мм
Комплектація кран / аератор
Призначення: Змішувач для умивальника
Додатково: Без термостата
Артикул: 5170
Виробник: Imprese
Модель: Horak
Діаметр картриджа: Керамічний картридж, 40 мм
Тип товару: Змішувач для раковини
Гарантія: 60 місяців

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смесители для раковины, Imprese