Термостат для душу Grohe Grohtherm Хром (24075000)

Виробник: Grohe
Код товару: 9156-01
Артикул: 24075000

  • Артикул: 24075000
  • Код товару: 9156-01
  • Наявність: Немає в наявності


Будь ласка, зверніть увагу на те, що верхню монтажну частину даного змішувача необхідно додатково укомплектувати прихованою частиною GROHE Rapido SmartBox 35 600 000

Характеристика:

- Стопор безпеки при 38°C

- Рекомендований мінімальний тиск (бар): 1 бар

- Без вбудованого механізму

- Тип монтажу змішувача: на стіну

- Регулювання витрати води: є

- Хром

GROHE SafeStop ® GROHE SafeStop-встановлений обмежувач температури на 38 ° C. Це вбудована функція безпеки, температура встановлена на позначку 38 ° C, запобігаючи надмірне підвищення температури. Особливо важливо для дітей. Ви можете легко налаштувати GROHE SafeStop на температуру вище 38 ° C відповідно до ваших потреб і переваг.

GROHE QuickFix ® технологія GROHE QuickFix ® економить до 40% витрат часу на монтаж, роблячи процес більш простим, швидким і зручним

GROHE TurboStat ® Наша революційна технологія GROHE TurboStat ® забезпечує досягнення обраної вами температури води за частку секунди і її підтримку протягом усього часу купання. Термостати Grohtherm оснащуються найбільш технічно досконалими і точними картриджами, представленими в даній галузі. В результаті підвищення чутливості термоелемента наші термостати реагують на перепади тиску води в системі вдвічі швидше. Це означає, що вам більше не доведеться даремно витрачати час і воду, налаштовуючи потрібну температуру води вручну.

GROHE StarLight ® Technology покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як діамант.У спектрі покриттів, що застосовуються GROHE , - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight ® , технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забрудненням і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первозданний вигляд протягом багатьох років.

Параметри
Кількість виходів: 1 вихід
Колекція: Grohtherm
Наявність термостата: З термостатом
Тип управління: З 2 рукоятками
Форма накладки: Круглий
Колір: Хром
Призначення: Для душа
Тип монтажу: В стіну
Артикул: 24075000
Виробник: Grohe
Тип товару: Зовнішня частина вбудованого термостата
Гарантія: 60 місяців

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Термостат, для душу, Grohe, Grohtherm, Хром, (24075000)