Змішувач для душу Imprese Horak (15170)

Виробник: Imprese
Код товару: 13457-06
Артикул: 15170

  • Артикул: 15170
  • Код товару: 13457-06
  • Наявність: Немає в наявності


Опис Imprese Horak 15170

В наш високотехнологічний вік, важливо витрачати мінімум часу і коштів на найпростіші речі. Приймаючи душ, купаючись у ванній або вмиваючись, ми хочемо комфортних умов, які не потребують від нас зайвих рухів. Тому безліч користувачів у всьому світі, а особливо в Європі, віддали перевагу сантехніці від чеської компанії импрес. За роки роботи, виробник зарекомендував себе як йде в ногу з часом розробника, який максимально піклується про людей.

Imprese Horak 15170 - гідний вибір

Чеська компанія ретельно перевіряє, тестує і обмірковує кожну деталь для своєї продукції. Користуватися їх змішувачем для душу серії Horak - одне задоволення. Ви можете однією рукою регулювати натиск, температуру води. Переконатися в цьому можна, досить купити Imprese Horak 15170. Обтічні форми, можливість приховати всі комунікації, дозволяють інтегрувати змішувач в кімнату з будь-яким дизайном.

Imprese Horak 15170 переваги

  • Латунний корпус стійкий до перепадів тиску, надійний, довговічний.
  • Гарантія від виробника 5 років.
  • Одноважільний конструкція з плавним ходом дозволяє задавати потік від 0 до 22 л / хв. Кожен користувач може вибрати комфортний режим і забезпечити оптимальний витрата води.
  • Експертні думки про Imprese Horak 15170 - довговічний і має ресурс понад 70 тисяч циклів включення і виключення завдяки іспанському керамічному картриджу Sedal.
  • Тришарове покриття (верхній шар хром), забезпечує привабливий зовнішній вигляд. Стійкість до агресивного середовища дозволяє запобігти утворенню тріщин в покритті, лущення, відколів і втрати блиску. Навіть при експлуатації в агресивному середовищі, пристрій залишиться привабливим.

Краща ціна Imprese Horak 15170

Для тих, хто віддає перевагу якості і надійність, ми пропонуємо широкий вибір обладнання для кухонь, ванних і туалетних кімнат. У нашому каталозі представлені тільки оригінальні товари за вигідними цінами. Поставки безпосередньо з заводу дозволяють нам забезпечити гарантувати якість товару. Для того щоб вибрати оптимальний для вас змішувач, почитайте характеристики і відгуки. Imprese Horak 15170 - один з кращих варіантів, так як класичний дизайн дозволяє легко інтегрувати пристрій в будь-яку ванну кімнату. Не витрачайте час даремно, економте свої сили і засоби - придбайте змішувачі Imprese і насолоджуйтеся зручністю і комфортом.

Параметри
Вид одноважільний
Виробництво Чеська Республіка
Витрата води змішувача, л / хв 22
Гарантія, міс 60
Діаметр підключення, дюйм 1/2
Колір Хром
Колекція: Horak
Міжосьова відстань, мм 150
Матеріал картриджа керамічний
Монтаж настінний
Підключення до водопроводу
Розмір картриджа змішувача, мм 40
Серія Horak
Ширина, мм 190
Шланг на різьбі звичайні
Матеріал латунь
Комплектація кран
Призначення для душа
Артикул: 15170
Модель: Horak
Тип змішувач

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смесители для ванной и душа, Imprese