Змішувач для ванни Imprese Horak (10170)

Виробник: Imprese
Код товару: 13374-06
Артикул: 10170

  • Артикул: 10170
  • Код товару: 13374-06
  • Наявність: Немає в наявності


Опис Imprese Horak 10170

Чеський бренд протягом багатьох років є затребуваним на ринку Європи і в інших країнах. Їхня продукція користується заслуженою популярністю завдяки якості, довговічності та інноваційним рішенням. Піклуючись про своїх клієнтів, вони створюють унікальні пристрої, орієнтовані на зручність і комфорт користувачів.

Imprese Horak 10170 - оптимальне рішення для ванної

Приступаючи до облаштування ванни, важливо підібрати не тільки красиві, але і надійні системи. Якщо змішувач на раковину монтується досить швидко і просто, то для установки системи на ванну необхідно провести підготовчі роботи. Швидше за все вам доведеться пробивати отвори в стіні, щоб приховати комунікації. Так як цей процес ресурсозатратне, повторювати його часто мало хто захоче. Тому рекомендуємо купити Imprese Horak 10170, це дозволить вам після установки змішувача мінімум на 5 років забути про необхідність ремонту.

Переваги Imprese Horak 10170

  • Ергономічні форми, зручний важіль регулювання натиску і температури дозволяють управляти водою за допомогою однієї руки.
  • Стильний дизайн, тверде покриття хромом дозволяє легко інтегрувати пристрій в інтер'єр будь-якого стилю.
  • Експертні думки про Imprese Horak 10170 - надійний і довговічний завдяки іспанському картриджу з керамічними пластинами від Sedal. Ресурс змішувача перевищує 70 000 циклів вкл / викл.
  • В якості постачальника аераторів импрес вибрали німецьку компанію Neoperl. Забезпечує рівень економії порядку 30%. Вставка розсікача виготовлена ​​з матеріалу, що знижує можливість утворення нальоту, тим самим зберігаючи потік води постійним, а струмінь добре аерірованной.
  • Низький рівень шуму, не знижуються експлуатаційні характеристики навіть при використанні неочищеної води (агресивної).

Де вигідніше ціна Imprese Horak 10170

У нашому магазині представлені оригінальні товари, що поставляються безпосередньо з заводу. Всі товари пройшли перевірку на відповідність якості, безпечні і довговічні. У нас найкращу цінову пропозицію, на всі види змішувачів. Звернувшись до нас, ви зможете створити затишок і комфорт як у ванній так і в кухні. Вибираючи змішувачі, ви можете почитати на нашому сайті опис, характеристики та відгуки. Imprese Horak 10170 - одна з найбільш затребуваних моделей. Стильний зовнішній вигляд, плавність ходу важеля, і якісні складові постійно збільшують популярність змішувача. Якщо у вас є питання, задайте їх нашим менеджерам. Не відкладайте покупку і насолоджуйтеся комфортом.

Параметри
Вид одноважільний
Виробництво Чеська Республіка
Висота, мм 115
Витрата води змішувача, л / хв 22
Гарантія, міс 60
Діаметр підключення, дюйм 1/2
Довжина виливу, мм 120
Колір Хром
Колекція: Horak
Міжосьова відстань, мм 150
Матеріал картриджа керамічний
Монтаж настінний
Підключення до водопроводу
Перемикач ванна / душ витяжний
Розмір картриджа змішувача, мм 40
Серія Horak
Тип виливу литий
Ширина, мм 195
Шланг на різьбі звичайні
Матеріал латунь
Комплектація кран / аератор
Призначення для ванни
Артикул: 10170
Модель: Horak
Тип змішувач

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смесители для ванной и душа, Imprese