Змішувач для ванни Imprese Kucera (VR-31105)

Виробник: Imprese
Код товару: 13370-06
Артикул: VR-31105

  • Артикул: VR-31105
  • Код товару: 13370-06
  • Наявність: Немає в наявності


Опис Imprese Kucera VR-31105

Сантехніка від популярної чеської компанії Imprese дозволить зі смаком і недорого облаштувати вашу ванну. Продукція відрізняється функціональністю, витонченим дизайном і практичністю, адже зусилля розробників спрямовані на те, щоб ви змогли економно витрачати воду і отримувати задоволення від прийняття душу. Яскравим прикладом тому є змішувач Imprese Kucera VR-31105. Замовити оригінальну продукцію з усіма гарантійними документами за оптимальними цінами можна на нашому сайті.

У чому особливості Imprese Kucera VR-31105? Відгуки фахівців

Змішувачі для душа Imprese міцно зайняли лідируючі позиції на європейському та вітчизняному ринку, оскільки являють собою розумне поєднання якості і ціни.

Варто звернути увагу на конструкційні особливості змішувача, а саме:

  • латунний корпус;
  • тришарове покриття поверхонь;
  • картриджі з керамічними дисками;
  • аератор з антикорозійним покриттям.

Одноважільний змішувач для душу прихованого монтажу Imprese Kucera VR-31105 оснащений латунним корпусом, особливу міцність якому надає матеріал виготовлення. Яскравим блиском і привабливим естетичним виглядом змішувач зобов'язаний хромовому покриттю, надійно захищає конструкцію від можливих подряпин і інших пошкоджень.

Картриджі виробництва Іспанія оснащені керамічними дисками, завдяки яким сантехнічне обладнання буде служити вам довгі роки і не вимагати ремонту. Обробка дисків за допомогою спеціального масла дозволить уникнути передчасного зносу картриджа.

Аератор з антикорозійним покриттям виробництва німецької компанії Neoperl забезпечить комфортне користування водою з довгим збереженням зовнішнього вигляду змішувача.

Сантехнічна продукція Imprese йде з гарантією від виробника терміном на 5 років. Змішувач для душа Imprese Kucera VR-31105 приваблює покупця простотою і витонченості ліній, які дозволяють крану стати окремим елементом декору у ванній кімнаті. Як і у всіх пристроїв чеського бренду, ціна Imprese Kucera VR-31105 повністю відповідає високій якості вироби.

Де можна купити Imprese Kucera VR-31105

Наш інтернет-магазин представляє широкий асортимент змішувачів чеського виробника Imprese. Ви можете придбати змішувач для душа Imprese Kucera VR-31105 за розумними цінами з доставкою зручним для вас способів. Залишивши свої думки про Imprese Kucera VR-31105 на сайті, ви допоможете іншим покупця правильно зорієнтуватися при виборі сантехнічного обладнання. Ми дорожимо вашими відгуками і завжди готові до зворотного контакту.

Параметри
Вид одноважільний
Виробництво Чеська Республіка
Висота, мм 202
Гарантія, міс 60
Діаметр підключення, дюйм 1/2
Колір Хром
Колекція: Kucera
Матеріал картриджа керамічний
Монтаж прихований
Підключення до водопроводу
Перемикач ванна / душ витяжний
Розмір картриджа змішувача, мм 35
Серія Kucera
Ширина, мм 170
Шланг на різьбі звичайні
Матеріал латунь
Комплектація прихована частина врізного змішувача
Призначення для ванни / для душу
Артикул: VR-31105
Модель: Kucera
Тип зовнішня частина змішувача

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смесители для ванной и душа, Imprese