Змішувач для ванни Imprese Liberec (15270)

Виробник: Imprese
Код товару: 13414-06
Артикул: 15270

  • Артикул: 15270
  • Код товару: 13414-06
  • Наявність: Немає в наявності


Опис Imprese Liberec 15270

Сьогодні все більше людей віддає перевагу душ іншим варіантам гігієнічних процедур. Тугі струмені теплої води допомагають вечорами розслабитися, змити все тривоги і втому, що накопичилася за день. У той час як вранці, прохолодна вода, що падає згори, бадьорить і допомагає прокинутися. Для насолоди водними процедурами важливо правильно підібрати сантехніку. Вибір якісного змішувача - справа відповідальна і не завжди просте.

Imprese Liberec 15270 - найкращий варіант

Незважаючи на безліч пропозицій і широкий асортимент, щоб знайти якісні агрегати, необхідно витратити час і сили. Серед товарів, представлених в нашій країні, вигідно виділяється продукція чеського бренду импрес. Компанія має багаторічний досвід у сфері виготовлення корпусів для сантехніки, а також відомих партнерів, що поставляють деталі для комплектації пристроїв. Як результат, всі їх пристрої надійні, якісні і довговічні. Для того щоб переконатися в цьому, рекомендуємо купити Imprese Liberec 15270. До того ж продукція бренду вигідно відрізняється серед інших поєднанням інноваційних технологій і дизайнерських рішень. З кожним роком все більше користувачів у всьому світі вибирає импрес.

Переваги Imprese Liberec 15270

  • Привабливий зовнішній вигляд. Нестандартна елепсоподобная форма привертає увагу, підкреслює смак господарів і легко вписується в сучасний інтер'єр.
  • Латунний сплав забезпечує високу зносостійкість, стійкість до корозії і руйнівного впливу води та солей, що містяться в ній.
  • Експертні думки про Imprese Liberec 15270 - прекрасно підходить для експлуатації на території України і добре зарекомендував себе в несприятливих умовах. Можна використовувати без додаткової водообробки, підключати до систем з водонагрівачами, в тому числі проточними.
  • Картридж від іспанської компанії Sedal має корпус з термопластичного поліаміду посиленого скловолокном і керамічні диски. Стійкий до впливу температур, кислот, солей. На його поверхні не утворюється наліт і мікроорганізми. Розрахований на 70000 і більше циклів включення-виключення.
  • Простота управління, зручний важіль дозволяє однією рукою налаштовувати температуру і натиск, про що свідчать відгуки. Imprese Liberec 15270 має плавний хід ручки на протязі всього терміну експлуатації.
  • Прихований монтаж забезпечує конструкції легкий і привабливий вигляд, що не обтяжуючи враження і не захаращуючи простір.
  • Технологія твердого хромування і триетапна обробка поверхні забезпечують привабливий зовнішній вигляд, і блиск змішувача протягом всього терміну експлуатації.

При монтажі не забудьте перевірити труби на наявність протікань і засмічення. Це вбереже вас від необхідності повторно руйнувати стіни і усувати неполадки. Проведення робіт по монтажу внутрішньостінних комунікацій краще довірити професіоналам.

Де краща ціна Imprese Liberec 15270

Якісна сантехніка і індивідуальний підхід до потреб кожного клієнта, максимальний сервіс - це наша місія. У нашому каталозі представлені тільки оригінальні продукти, які пройшли перевірку і тестування. Ми дорожимо своїми покупцями і пропонуємо кращі товари за привабливими цінами. Продукція доставляється безпосередньо з заводів і має гарантію від виробника 5 років.

У нас ви можете вибрати і замовити як перевірені часом класичні рішення, так і новинки. Перш ніж зробити покупку, прочитайте характеристики. Якщо у вас залишаться питання, наші менеджери готові відповісти на них. Зробити замовлення можна через форму на сайті або по телефону.

Параметри
Вид одноважільний
Виробництво Чеська Республіка
Висота змішувача, мм 147
Гарантія, міс 60
Діаметр підключення, дюйм 1/2
Довжина виливу, мм 56
Колір Хром
Колекція: Liberec
Міжосьова відстань, мм 150
Матеріал картриджа керамічний
Монтаж настінний
Підключення до водопроводу
Розмір картриджа змішувача, мм 35
Серія Liberec
Тип виливу литий
Ширина, мм 219
Матеріал латунь
Комплектація кран
Призначення для ванни
Артикул: 15270
Модель: Liberec
Тип змішувач

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смесители для ванной и душа, Imprese