Змішувач для ванни Imprese Praha New (85030)

Виробник: Imprese
Код товару: 13365-06
Артикул: 85030

  • Артикул: 85030
  • Код товару: 13365-06
  • Наявність: Немає в наявності


Опис Imprese Praha New 85030

При виборі сантехнічного обладнання дуже важливо, щоб змішувач гармонійно вписувався в загальний дизайн інтер'єру і поєднувався з ванною або умивальником. Широкий вибір різних моделей від чеського бренду Imprese на сайті нашого інтернет-магазину дає можливість покупцеві підібрати оптимальний варіант аксесуара за ціною, якістю і способу експлуатації. Досить зв'язатися з нашими менеджерами і вони допоможуть вам замовити Imprese Praha New 85030 з доставкою по всій Україні в максимально стислі терміни.

Основні характеристики моделі Imprese Praha New 85030

Змішувачі врізні на борт ванни від провідного чеського виробника сантехніки Imprese Praha New 85030 задовольнять побажання найвибагливішого покупця своїми технологічними перевагами і чудовою якістю обробки.

За допомогою зручного фільтра в каталозі нашого фірмового магазину ви зможете вибрати сантехнічне обладнання, керуючись наступними параметрами:

  • матеріал корпусу - латунь;
  • тип крана - змішувач;
  • покриття - хромове;
  • виливши - класичний;
  • монтаж - виразний;
  • кількість монтажних отворів - 3.

Модель Imprese Praha New 85030 призначена для установки на борт ванни, кількість монтажних отворів - 3. Як і інші аналоги чеського виробника, основою конструкції цієї моделі є корпус, виготовлений з латуні з підвищеним вмістом міді.

Блискуча поверхня змішувача оброблена трьома покриттями: нікелем, міддю і хромом. Це надає виробу не тільки естетичний вигляд, але і надійно захищає обладнання від можливих зовнішніх пошкоджень.

Картриджі з керамічними дисками забезпечують довгий термін експлуатації пристрою. Imprese Praha New 85030 оснащений аератором від відомого німецького бренду Neoperl, Німеччина. Така модель змішувача врізного на борт ванни підходить також для проточних водонагрівачів.

Ергономічний дизайн дозволяє Imprese Praha New 85030 гармонійно вписатися в інтер'єр приміщення ванної кімнати.

Сантехнічне обладнання, представлене на сайті нашого інтернет-магазину, супроводжується всіма необхідними документами з терміном гарантії на 5 років. Ціна Imprese Praha New 85030 і технічні характеристики вказані на нашому сайті.

Ті, хто зіткнувся з проблемою підбору потрібного сантехнічного обладнання, дотримуються такої думки: Imprese Praha New 85030 відрізняється високими експлуатаційними показниками і витонченим дизайном.

Де можна купити Imprese Praha New 85030

У нашому інтернет-магазині представлено сантехнічне обладнання чеського бренду Imprese, яке відповідає всім міжнародним стандартам. Досить зв'язатися з менеджерами нашого магазину і вони допоможуть вам вибрати оптимальну модель змішувача високої якості з доставкою в будь-яке місто України в максимально стислі терміни.

Ви можете залишити свої відгуки про Imprese Praha New 85030 на нашому сайті. Ваша думка багато значить для нас!

Параметри
Вид одноважільний
Виробництво Чеська Республіка
Витрата води душа, л / хв 11.1
Витрата води змішувача, л / хв 22
Гарантія, міс 60
Діаметр підключення, дюйм 1/2
Довжина виливу, мм 201
Колір Хром
Колекція: Praha New
Матеріал картриджа керамічний
Монтаж врізний на борт ванни
Підключення до водопроводу
Перемикач ванна / душ витяжний
Розмір картриджа змішувача, мм 35
Серія Praha New
Тип виливу литий
Форма виливу Г-подібний
Шланг на різьбі звичайні
Матеріал латунь
Комплектація кран / душ / вентиль угловой / верхний душ / душевой шланг
Призначення для ванни
Артикул: 85030
Модель: Praha New
Тип змішувач

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Смесители для ванной и душа, Imprese