Термостат для ванни Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan M Хром (34215002)

Виробник: Grohe
Код товару: 9197-01
Артикул: 34215002

  • Артикул: 34215002
  • Код товару: 9197-01
  • Наявність: Немає в наявності


Характеристика:

- Стопор безпеки при 38°C

- Рукоятка регулювання водного потоку з кнопкою GROHE EcoButton (економічна кнопка з індивідуальними настройками стопора)

- Вбудований термоелемент

- Вбудований стопор змішаної води

- Вихід душового шланга 1/2 дюйма

- Перемикач ванна / душ

- Аератор

- Вбудовані зворотні клапани

- Грязеулавливающие фільтри

- Тип монтажу змішувача: на стіну

- Із захистом від зворотного потоку

- Приховані S-образні з'єднання

- Мінімальний тиск 1.0 бар

- Хром

GROHE EcoButton ® розташована на рукоятці наших ручних душів і термостатів кнопка EcoButton дозволяє одним натисканням знизити споживання води до 50%. За допомогою цієї кнопки ви можете вибрати повний потік води, наприклад. для швидкого наповнення ванни або для зниження витрати води на 50% - без шкоди для вашого комфорту!

GROHE SafeStop ® GROHE SafeStop-встановлений обмежувач температури на 38 ° C. Це вбудована функція безпеки, температура встановлена на позначку 38 ° C, запобігаючи надмірне підвищення температури. Особливо важливо для дітей. Ви можете легко налаштувати GROHE SafeStop на температуру вище 38 ° C відповідно до ваших потреб і переваг.

GROHE TurboStat ® Наша революційна технологія GROHE TurboStat ® забезпечує досягнення обраної вами температури води за частку секунди і її підтримку протягом усього часу купання. Термостати Grohtherm оснащуються найбільш технічно досконалими і точними картриджами, представленими в даній галузі. В результаті підвищення чутливості термоелемента наші термостати реагують на перепади тиску води в системі вдвічі швидше. Це означає, що вам більше не доведеться даремно витрачати час і воду, налаштовуючи потрібну температуру води вручну.

GROHE EcoJoy ® всі прилади з технологією GROHE EcoJoy ™ цілеспрямовано розробляються таким чином, щоб вода і енергія витрачалися економно і ці цінні ресурси зберігалися. Пристрої, в яких застосовуються водозберігаючі технології, забезпечують безкомпромісну насолоду водою. Крім того, економія води та енергії йдуть рука об руку з зручністю в обігу і привабливим дизайном. Результат-ідеальний потік води при меншому її витраті. У високому ступені інноваційна технологія GROHE EcoJoy ™ дозволяє економити до 50% води при користуванні сантехнічними приладами, не погіршуючи їх користувальницьких якостей.

GROHE StarLight ® Technology покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як діамант.У спектрі покриттів, що застосовуються GROHE , - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight ® , технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забрудненням і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первозданний вигляд протягом багатьох років.

GROHE AquaDimmer ® з GROHE AquaDimmer легко перемикатися між виливом для ванни і ручним або тропічним душем, а також контролювати натиск води за один рух. Ця ж ручка також служить для включення і виключення потоку води.

GROHE MetalGrip високоякісні металеві ручки для відмінної ергономіки і з тривалим терміном експлуатації. Створені у формі рідини і виготовлені з високоякісного матеріалу, їх можна експлуатувати з мінімальними зусиллями навіть з мильними руками.

Параметри
Колекція: Grohtherm 1000 Cosmopolitain M
Країна виробник: Португалія
Наявність термостата: З термостатом
Тип монтажу змішувача: На стіну
Колір: Хром
Тип монтажу: На стіну
Артикул: 34215002
Виробник: Grohe
Модель: Grohtherm 1000 Cosmopolitan M
Тип товару: Змішувач для ванни з термостатом
Гарантія: 60 місяців

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Термостат, для ванни, Grohe, Grohtherm 1000, Cosmopolitan M, Хром, (34215002)