Термостат для душу Grohe Grohtherm 800 з душовим гарнітуром Хром (34565001)

Виробник: Grohe
Код товару: 9061-01
Артикул: 34565001

  • Артикул: 34565001
  • Код товару: 9061-01
  • Наявність: Немає в наявності


Виберете Ви режим Rain, що дарує м'який дощ або підбадьорливий душ режиму Jet, цей термостат буде утримувати задану температуру води постійної протягом усього часу прийняття душу завдяки надійній технології GROHE TurboStat®. Система GROHE DreamSpray®обеспечіт рівномірний потік з усіх форсунок душовою поверхні. Інтегрована в рукоятку кнопка SafeStop захистить вас від можливих опіків при регулюванні температури води. У раніше випущених на ринку змішувачах ви напевно помічали тріщини на поверхні ручного душа, викликані надмірним теплом? Цей термостат поставляється з інтелектуальною системою подачі води, яка запобігає нагрівання поверхні рукояток і душової лійки термостата. Виконана в кольорі хром із застосуванням міцного покриття GROHE StarLight®, рукоятка ручного душа буде завжди залишатися абсолютно гладенькою.Крім того, технологія водозбереження GROHE EcoJoy® допоможе скоротити водоспоживання на 50%, в той час як ви продовжите віддаватися приголомшливо розслаблюючому душу.

Термостат для душу Grohe Grohtherm 800 з душовим гарнітуром Хром (34565001) включає в себе:

- термостат для душу Grohe Grohtherm 800 Хром (34558000)https://moyka.dp.ua/santehnika/termostati/grohe-grohtherm-800-termostat -dlya-dusha-34558000
Душовий гарнітур Grohe New Tempesta 100 на 2 режими струменя (27598001)https://moyka.dp.ua/santehnika/dusheviye-nabori/grohe-new-tempesta-100-dushevoj-garnitur-2 -regima-strui-27598001

 

GROHE SafeStop®  GROHE SafeStop - встановлений обмежувач температури на 38 ° C. Це вбудована функція безпеки, температура встановлена на позначку 38 ° C, запобігаючи надмірне підвищення температури. Особливо важливо для дітей. Ви можете легко налаштувати GROHE SafeStop на температуру вище 38 ° C відповідно до Ваших потреб і перевагами.

GROHE TurboStat®  Наша революційна технологія GROHE TurboStat® забезпечує досягнення обраної Вами температури води за частку секунди і її підтримку на протязі всього часу купання. Термостати Grohtherm оснащуються самими технічно досконалими і точними картриджами, представленими в даній галузі. В результаті підвищення чутливості термоелемента наші термостати реагують на перепади тиску води в системі вдвічі швидше. Це означає, що Вам більше не доведеться даремно витрачати час і воду, налаштовуючи потрібну температуру води вручну.

GROHE DreamSpray®  Це складне інноваційне рішення забезпечує оптимальний розподіл води по кожній душовою форсунки, даруючи ні з чим не порівнянне задоволення від прийняття душу. Як фахівці в технологіях подачі води ми бачимо своє завдання в створенні чудового душового устаткування з видатними характеристиками. Як і у автомобілів, у душів є рушійні механізми. Видатне якість, точність і навіть сама кількість елементів внутрішніх механізмів вигідно відрізняють душі GROHE від конкуруючої продукції. Вдосконалений душовою механізм створює рівномірний розподіл потоку води через все до єдиного сопла душовою головки. Вибирайте будь-який режим струменя за своїм настроєм - GROHE Rain O2, Bokoma Spray®, Normal, Champagne Spray, Pure, Jet, Rain або Massage - і приготуйтеся відчути справжнє захоплення.

GROHE EcoJoy®  Всі прилади з технологією GROHE EcoJoy ™ цілеспрямовано розробляються таким чином, щоб вода і енергія витрачалися економно і ці цінні ресурси зберігалися. Пристрої, в яких застосовуються водосберегающие технології, забезпечують безкомпромісне насолоду водою. Крім того, економія води та енергії йдуть рука об руку з зручністю в обігу і привабливим дизайном. Результат - ідеальний потік води при меншому її витраті. У високого рівня інноваційна технологія GROHE EcoJoy ™ дозволяє економити до 50% води при користуванні сантехнічними приладами, не погіршуючи їх користувальницьких якостей.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE Jet spray Інтенсивний кругової режим струменя створює освіжаючий і пружний потік води, який прекрасно підвищує тонус шкіри, а також може застосовуватися для ополіскування ванни або душу. Коли Вам необхідний максимально підбадьорливий душ, саме час включити режим GROHE Jet! При цьому круговому режимі потік води концентрується у вигляді потужного струменя, яка підвищує тонус шкіри, розслаблює м'язи після фізичних навантажень і може застосовуватися для профілактики целюліту. Цей режим струменя також допоможе швидко обполоснути ванну або душову кабіну.

Параметри
Колекція: Grohtherm 800
Країна виробник: Португалія
Наявність душового гарнітура в комплекті: Так
Наявність термостата: З термостатом
Колір: Хром
Призначення: Для душа
Тип монтажу: На стіну
Артикул: 34565001
Виробник: Grohe
Модель: Grohtherm 800
EAN: 4005176456718
Тип товару: Змішувач для душу з термостатом
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Термостат, для душа, Grohe, Grohtherm 800, с душевым гарнитуром, Хром, 34565001