Warning: min(): Array must contain at least one element in /web/moyka.dp.ua/www/catalog/controller/module/ukrcredits.php on line 35 Термостат для душа Grohe Grohtherm Cube (34488000)

Термостат для душу Grohe Grohtherm Cube (34488000)

Виробник: Grohe
Код товару: 9056-01
Артикул: 34488000

  • Артикул: 34488000
  • Код товару: 9056-01
  • Наявність: Є в наявності


Якщо Вам подобається строгий дизайн, заснований на чітких лініях, виберіть для оснащення своєї ванної кімнати цей прогресивний і точний термостат. За рахунок картриджа з технологією GROHE TurboStat він захистить Вас від неприємних коливань температури води під час прийняття душу. Його рукоятки кубічної форми відрізняються чудовою ергономікою і забезпечують точність управління. Кільцева шкала GROHE EasyLogic з чіткими позначками на корпусі змішувача замість рукояток робить процес настройки температури і напору води простим і інтуїтивно зрозумілим. Стопор SafeStop оберігає дітей і дорослих від опіку, а клавіша EcoButton дозволяє з комфортом економити воду за бажанням. Завдяки сяючому хромованому покриттю GROHE StarLight, даний пристрій збереже свій сліпучий зовнішній вигляд на багато років.Для підтримки його бездоганної чистоти досить протирання сухою серветкою.

Увага! Для коректної роботи пристрою гаряча вода повинна бути підведена до лівої сторони термостатичного змішувача.

Характеристики:

- Стопор безпеки при 38 ° C

- Рукоятка регулювання водного потоку з кнопкою GROHE EcoButton (економічна кнопка з індивідуальними настройками стопора)

- Вбудований термоелемент

- Вбудований стопор змішаної води

- Вихід душового шланга 1/2 дюйма

- Вбудовані зворотні клапани

- Брудоуловлюючі фільтри

- Тип монтажу змішувача: На стіну

- З захистом від зворотного потоку

- Приховані S-подібні з'єднання

- Вбудована поличка (18 700 000) для шампуню або гелю для душу - опція

- Мінімальний тиск 1.0 бар

Хром

GROHE EasyLogic®  GROHE EasyLogic - чітке маркування на корпусі для зручності управління. Маркування температури знаходиться на корпусі крана, а не на ручках, тому ви можете відразу інтуїтивно зрозуміти, як налаштувати бажану температуру. Ручки і кнопка призначені для легких і інтуїтивно зрозумілих налаштувань.

GROHE EcoButton®  Розташована на рукоятці наших ручних душів і термостатів кнопка EcoButton дозволяє одним натисканням знизити споживання води до 50%. За допомогою цієї кнопки ви можете вибрати повний потік води, наприклад. для швидкого наповнення ванни або для зниження витрати води на 50% - без шкоди для вашого комфорту!

GROHE SafeStop®  GROHE SafeStop - встановлений обмежувач температури на 38 ° C. Це вбудована функція безпеки, температура встановлена на позначку 38 ° C, запобігаючи надмірне підвищення температури. Особливо важливо для дітей. Ви можете легко налаштувати GROHE SafeStop на температуру вище 38 ° C відповідно до Ваших потреб і перевагами.

GROHE TurboStat®  Наша революційна технологія GROHE TurboStat® забезпечує досягнення обраної Вами температури води за частку секунди і її підтримку на протязі всього часу купання. Термостати Grohtherm оснащуються самими технічно досконалими і точними картриджами, представленими в даній галузі. В результаті підвищення чутливості термоелемента наші термостати реагують на перепади тиску води в системі вдвічі швидше. Це означає, що Вам більше не доведеться даремно витрачати час і воду, налаштовуючи потрібну температуру води вручну.

GROHE EcoJoy®  Всі прилади з технологією GROHE EcoJoy ™ цілеспрямовано розробляються таким чином, щоб вода і енергія витрачалися економно і ці цінні ресурси зберігалися. Пристрої, в яких застосовуються водосберегающие технології, забезпечують безкомпромісне насолоду водою. Крім того, економія води та енергії йдуть рука об руку з зручністю в обігу і привабливим дизайном. Результат - ідеальний потік води при меншому її витраті. У високого рівня інноваційна технологія GROHE EcoJoy ™ дозволяє економити до 50% води при користуванні сантехнічними приладами, не погіршуючи їх користувальницьких якостей.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

Параметри
Колекція: Grohtherm Cube
Країна виробник: Німеччина
Наявність термостата: З термостатом
Колір: Хром
Тип монтажу: На стіну
Артикул: 34488000
Виробник: Grohe
Модель: Grohtherm Cube
Тип товару: Змішувач для душу з термостатом
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Термостат, для душа, Grohe, Grohtherm Cube, хром, 34488000