Grohe Rapid SL інсталяція для унітазу, монтажна висота 1.0 м (38525001)

Виробник: Grohe
Код товару: 13079-01
Артикул: 38525001

  • Артикул: 38525001
  • Код товару: 13079-01
  • Наявність: Немає в наявності


Завдяки малошумною фурнітурі і роз'єднаним трубах технологія GROHE Whisper запобігає проникненню звуку крізь стіни. Низький рівень шуму всього 21 дБ (A) нижче стандартного вимоги в 24 дБ (A), тому ви будете насолоджуватися тишею і спокоєм!
Зберігайте водні ресурси і гроші разом з GROHE EcoJoy

Настав час скоротити споживання води і рахунки за комунальні послуги до 50% завдяки технології змиву GROHE EcoJoy. Виберіть обсяг змиву 3 або 6 л (або 3 і 4.5 л в залежності від кераміки) і, якщо хочете, зупиніть повний змив до того, як він завершиться.

Вбудована система, яку просто встановити - GROHE QuickFix
Технологія GROHE QuickFix робить установку прихованої системи швидкою і простою. За результатами тесту німецької асоціації REFA вона перевершила дані конкурентів на 155%!

Системи інсталяції GROHE Rapid SL витримують вагу до 400 кг
Безпека - це те, чим характеризуються систему інсталяції GROHE Rapid SL. Сталеві рами для підвісних унітазів і раковин сертифіковані для утримання до 400 і 150 кг відповідно.
Просте з'єднання за секунди - ToolFree

Для підключення водопостачання, гнучкого шланга і контрольного вала не потрібні інструменти. Це наша інноваційна концепція ToolFree.
Додатковий обсяг змиву для більш ефективного змиву

Збільшіть силу змиву в вашому туалеті разом з системою GROHE SpareFlush, яка пропонує 3 додаткових літра води - навіть в будівлях зі старим водопостачанням.
Підключіть змивну панель і спускний клапан з легкістю завдяки EasyConnect

Немає необхідності вимірювати або скорочувати шланг, тому що він просто підключається до зливного клапану і змивний панелі. Розумно і просто. Це EasyConnect.
Установка бачка прихованого монтажу це просто!

З нашою системою VarioPort ви під'єднуєте шланг до водопостачання в чотирьох точках: спереду, ззаду, зліва і справа. Просто. Швидко. Ніяких клопотів.
Вибір з 130 поєднуються дизайнів

Універсальна платформа для установки підходить для всіх наших панелей змиву, надаючи вам вибір з більш ніж 130 привабливих варіантів дизайну. Панелі змиву легко встановити і їх можна встановлювати як горизонтально, так і вертикально.
Проста установка з одним спусковим клапаном

Завдяки одному спускному клапану для всіх варіантів змиву - включаючи одиночний змив, подвійний змив і технологію старт-стоп - монтаж системи інсталяції здійснюється швидко і легко.
Параметри
Висота упаковки: 155 мм
Колекція: Rapid SL
Країна виробник: Німеччина
Панель змиву в комплекті: Не в комплекті
Поверхня: Синій
Приналежності для монтажу перед стіною в комплекті: Не в комплекті
Призначення: Для унітазу
EAN: 4005176863967
Вага упаковки: 11.8 кг
Довжина упаковки: 1000 мм
Ширина упаковки: 520 мм
Гарантія: 120 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.