Grohe Bau Ceramic унітаз підлоговий, готовий комплект, вертикальний випуск (39346000)

Виробник: Grohe
Код товару: 13143-01
Артикул: 39346000

  • Артикул: 39346000
  • Код товару: 13143-01
  • Наявність: Немає в наявності


Набір унітазу GROHE Bau Ceramic з безободковой технологією для надійного, легко очищуваного рішення для вашого туалету.

Насолоджуйтесь приголомшливою функціональністю і простий очищенням в бездоганному наборі, який був спроектований для того, щоб ідеально вписатися в Вашу туалетну кімнату. Унітаз виготовлений з гладкого порцеляни в кольорі "альпін-білий". Він безободковий, що не дає мікробам утриматися на поверхні, і гарантує кращу роботу змиву.
Монтажний комплект включений в бачок, а сидіння унітазу GROHE Bau Ceramic кріпиться які швидко шарніром для зручності обслуговування. Функція SoftClose означає, що кришка не буде різко падати і не зможе випадково затиснути Ваші пальці. В унітазі відкритий обід і горизонтальне випускний отвір, а обсяг змиву становить 6/3 л.
Кераміка GROHE грунтується на міжнародній експертній досвіді GROHE в сфері сантехнічного обладнання та столітньому бездоганному досвіді корпорації LIXIL, яка є лідером індустрії в категорії кераміка. Кераміка GROHE Bau - позачасовий дизайн і різноманітність для дизайну ванної кімнати.

Стильний сучасний унітаз за суперціною
Повністю готовий до установки комплект
Випуск для підключення до каналізації під унітазом
Розмір: 695 x 364 мм
Матеріал унітазу і зливного бачка: сантехнічний фарфор
Матеріал сидіння: дюропласт
Сидіння з мікроліфтом

Комплект GROHE Bau Ceramic з ідеально поєднуються один з одним підлогового унітазу, зливного бачка і сидіння порадує своєю простою, але елегантною естетикою і привабливою ціною як тих, хто планує капітальний ремонт, так і тих, хто вирішив позбутися від обридлого старого унітазу.
Відсутність традиційного обідка у верхній частині чаші унітазу в поєднанні з гладким сантехнічним порцеляною і ефективним змивом спрощують підтримку унітазу в чистоті, не залишаючи бактеріям шансу. Все необхідне для кріплення зливного бачка і сидіння до унітазу входить в комплект. Сидіння обладнане функцією швидкого зняття для зручного очищення і мікроліфтом для плавного закривання.

Призначення вироби: Унітаз
Спосіб монтажу вироби: Підлоговий
Колір: Альпін-білий
Гарантія: 5 років
Параметри
Висота упаковки: 646 мм
Колекція: Bau Ceramic
Країна виробник: Єгипет
Поверхня: Білий альпійський
Призначення: Унітаз
EAN: 4005176449673
Вага упаковки: 39.2 кг
Довжина упаковки: 784 мм
Тип товару: Підлоговий унітаз
Ширина упаковки: 419 мм

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.