Warning: min(): Array must contain at least one element in /web/moyka.dp.ua/www/catalog/controller/module/ukrcredits.php on line 35 Верхний душ Grohe Tempesta 210 на 1 режим струи Хром (26408000)

Верхній душ Grohe Tempesta 210 на 1 режим струменя Хром (26408000)

Виробник: Grohe
Код товару: 9657-01
Артикул: 26408000

  • Артикул: 26408000
  • Код товару: 9657-01
  • Наявність: Є в наявності


Додайте бездоганну якість і комфорт у вашу ванну кімнату завдяки верхньому душу GROHE Tempesta 210 з обволакивающим режимом GROHE Rain. З його сучасним стилем, він ідеально впишеться в будь-яку ванну. Душ також оснащений передовими технологіями. Технологія GROHE DreamSpray гарантує, що напір води з кожної душової форсунки буде однаковим. Сліпуче хромове покриття GROHE StarLight збереже свій блиск на довгі роки, а силіконові форсунки SpeedClean можна легко очистити від вапна всього одним дотиком. Внутрішній водний канал WaterGuide запобіжить нагрівання поверхні душа, що захистить вашу чутливу шкіру і хромовую поверхню душа. Верхній душ GROHE Tempesta - швидкий і простий спосіб гарантувати задоволення від прийняття душу!

Характеристики:

- 1 режим Rain
- Діаметр верхнього душа - 210 мм
- Кульовий шарнір + _- 15 °
- обертається різьбове з'єднання 1_2`
- З системою SpeedClean проти вапняних відкладень
- Внутрішній охолоджуючий канал для тривалого терміну служби
- Може використовуватися з проточним водонагрівачем
- Мінімальний тиск 1 , 0 бар

GROHE SpeedClean® Cопла душових поверхонь виготовляються з багатокомпонентного силікону за технологією SpeedClean, завдяки якій запобігає утворення вапняних відкладень на душових дисках. Очищення від вапняних відкладень - це минуле з нашою технологією SpeedClean. Швидко витерти тканиною або рукою - це все, що потрібно для видалення накипу.

GROHE Inner WaterGuide®  Надійна ізоляція водяних каналів пристрою всередині лійки запобігає нагрів її поверхні, тому вона ніколи не буде занадто гарячою. У той же час це служить для захисту хромованої обробки вашого душа GROHE, що ще більше збільшує його довговічність.

GROHE DreamSpray® Це складне інноваційне рішення забезпечує оптимальний розподіл води по кожній душовою форсунки, даруючи ні з чим не порівнянне задоволення від прийняття душу. Як фахівці в технологіях подачі води ми бачимо своє завдання в створенні чудового душового устаткування з видатними характеристиками. Як і у автомобілів, у душів є рушійні механізми. Видатне якість, точність і навіть сама кількість елементів внутрішніх механізмів вигідно відрізняють душі GROHE від конкуруючої продукції. Вдосконалений душовою механізм створює рівномірний розподіл потоку води через все до єдиного сопла душовою головки. Вибирайте будь-який режим струменя за своїм настроєм - GROHE Rain O2, Bokoma Spray®, Normal, Champagne Spray, Pure, Jet, Rain або Massage - і приготуйтеся відчути справжнє захоплення.

GROHE StarLight® Technology Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

Параметри
Діаметр верхнього душа, мм: 210 мм
Кількість режимів струменя верхнього душу: Одні
Колекція: Tempesta
Країна виробник: Німеччина
Колір: Хром
Артикул: 26408000
Виробник: Grohe
Модель: Tempesta
EAN: 4005176390111
Тип товару: Верхній душ
Гарантія: 12 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Верхний душ, Grohe, Tempesta 210, на 1 режим струи, Хром, 26408000