Сенсорний кухонний змішувач Grohe Minta Touch Хром (31358002)

Виробник: Grohe
Код товару: 8805-01
Артикул: 31358002

  • Артикул: 31358002
  • Код товару: 8805-01
  • Наявність: Немає в наявності


Сенсорний кухонний змішувач Grohe Minta Touch з хромованим покриттям, яке запобігає утворенню вапняного нальоту. Даний змішувач реагує на дотик: подача води включається і вимикається, варто доторкнутися до змішувача тильною стороною руки, зап'ястям або ліктем, що дозволить Вам відмити руки від фарби і будь-яких інших забруднень, які не забруднивши змішувач. Також управління здійснюється за допомогою важеля - плавний хід якого забезпечить точне регулювання витрати і температури води, виходячи з Ваших вимог. Змішувачі Minta випускаються в трьох модифікаціях - з виливу U-подібної, С-образної і L-образної форм, причому зовнішнє витонченість ізлівов доповнюється практичністю висувних лійок, якими вони оснащені. Елегантні рукоятки важелів відрізняються плавністю і легкістю ходу завдяки технології GROHE SilkMove®, а хромоване покриття,виконане за технологією GROHE StarLight®, гарантує збереження первозданного вигляду виробу на довгі роки. В інтересах Вашої безпеки в даному змішувачі передбачений захист від окропу: при включенні змішувача киснем подається холодна вода. Завдяки цьому, керувати даними змішувачем зможуть навіть діти - і при цьому він безпечний для дітей.

- Одноважільний

- Монтаж в один отвір

- Фіксований витрата води при подачі води з використанням сенсора

- Автоматичне безпечне вимикання подачі води після 60 сек. безперервної роботи (заводська настройка)

- Електромагнітний клапан

6 V літієва батарейка

Висувний вилив з аератором

- Поворотний литий вилив

- Зона повороту виливу 360 градусів

- З захистом від зворотного потоку

- Перемикач: ламінарний режим струменя / душовою режим струменя SpeedClean

- Автоматичне ще одне перемикання на ламінарний режим струменя

- Гнучкі шланги для підключення довжиною 740 мм

- Діаметр монтажного отвору Ø 35 мм

- Керамічний картридж - Ø 46 мм

- Мінімальний тиск 1,0 бар

Хром

GROHE EasyTouch®  Технологія EasyTouch від GROHE дозволяє Вам включати і вимикати потік води одним дотиком вашої руки. Функціональність GROHE Touch включає опцію попереднього змішування води, сенсорну активацію температурного режиму і сенсорний режим очищення (дотик до крана протягом 8 секунд). Крім того, кран не запускається ненавмисно, коли Ви повертаєте змішувач.

GROHE QuickFix.  Забезпечують переваги при монтажі нашої продукції всіх категорій. Технологія GROHE QuickFix® економить до 40% витрат часу на монтаж, роблячи процес простішим, швидшим і зручнішим.

GROHE SilkMove. Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби.

GROHE StarLight® Technology . Ми гарантуємо, що змішувачі GROHE і десятиліття потому будуть виглядати так само чудово, як і в той день, коли підкорили Вас. Секрет полягає в якості наших довговічних покриттів, яке забезпечується технологією GROHE StarLight®.

GROHE ComfortHeight . Високий вилив для легкого заповнення великих каструль. Легке миття і набір води в високі каструлі: з цим високим виливом Ваш кран GROHE впорається з будь-якою проблемою на кухні. Продукція GROHE ідеально підходить для Ваших потреб і всіх вимог вашого будинку - для вашого максимального комфорту.

GROHE SmoothTurn.  Завдяки поворотному виливу цей змішувач забезпечує максимальний комфорт при мінімальних зусиллях. Це особливо зручно при використанні мийки з двома чашами. GROHE SmoothTurn - забезпечує плавний поворот виливу у змішувачів Grohe.

GROHE LongLife Battery®  Унікальна електроніка з низьким енергоспоживанням забезпечує тривалий термін служби елементів живлення. Наші батарейки витрачають заряд економно і тому служать довго - до семи років при 150 спрацьовування в день.

GROHE Pull-out Dual SprayВід полоскання листя салату і делікатних фруктів до наповнення каструль і сковорідок, змішувач з висувною лійкою оснащеної двома режимами струменя є незамінним робочим інструментом. Наші змішувачі оснащені двома режимами подачі води: широким розпилювачем для полоскання і звичайним. Легке перемикання між звичайним розпиленням і широким розпиленням. На змішувачах великого розміру перемикач на лійці дозволяє вам чергувати широкий розпилювач і звичайний режим. На маленьких змішувачах просто вимкніть кран, щоб повернутися до звичайного режиму. Збільште робочу область. Висувні лійки GROHE висуваються на довжину 40-50 см в залежності від того, який дизайн крана ви вибираєте. Усі висувні лійки в кухонних змішувачах GROHE оснащені міцним сталевим шлангом для забезпечення первозданного зовнішнього вигляду незалежно від того,як часто ви його використовуєте. Після використання пружина під раковиною направляє шланг назад на місце.

Параметри
Вид виливу: Поворотний, З висувним виливом
Висота виливу: 189 мм
Висота змішувача: 384 мм
Колекція: Minta Touch
Країна виробник: Португалія
Тип управління: Одноважільний
Колір: Хром
Довжина виливу: 223 мм
Тип картриджа Керамічний, 46 мм
Довжина з'єднувальних шлангів 740 мм
Тип підключення До водопроводу
Артикул: 31358002
Виробник: Grohe
Модель: Minta Touch
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Сенсорный, кухонный смеситель, Grohe, Minta Touch, Хром, 31358002