Кухонний змішувач Grohe Concetto Хром (31129001)

Виробник: Grohe
Код товару: 8796-01
Артикул: 31129001

Інші варіанти:



  • Артикул: 31129001
  • Код товару: 8796-01
  • Наявність: Немає в наявності


Кухонний змішувач Grohe Concetto Хром 31129001

- Одноважільний

- Монтаж в один отвір

- Регулювання витрати води

- Висувний вилив з аератором

- Поворотний литий вилив

- Зона повороту виливу 100 градусів

- З захистом від зворотного потоку

- Гнучкі шланги для підключення довжиною 470 мм

- Діаметр монтажного отвору Ø 35 мм

- Керамічний картридж - Ø 35 мм

Хром


GROHE QuickFix. Забезпечують переваги при монтажі нашої продукції всіх категорій. Технологія GROHE QuickFix® економить до 40% витрат часу на монтаж, роблячи процес простішим, швидшим і зручнішим.

GROHE SilkMove. Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби.

GROHE StarLight® Technology. Ми гарантуємо, що змішувачі GROHE і десятиліття потому будуть виглядати так само чудово, як і в той день, коли підкорили Вас. Секрет полягає в якості наших довговічних покриттів, яке забезпечується технологією GROHE StarLight®.

GROHE Pull-out Dual Spray Від полоскання листя салату і делікатних фруктів до наповнення каструль і сковорідок, змішувач з висувною лійкою оснащеної двома режимами струменя є незамінним робочим інструментом. Наші змішувачі оснащені двома режимами подачі води: широким розпилювачем для полоскання і звичайним. Легке перемикання між звичайним розпиленням і широким розпиленням. На змішувачах великого розміру перемикач на лійці дозволяє вам чергувати широкий розпилювач і звичайний режим. На маленьких змішувачах просто вимкніть кран, щоб повернутися до звичайного режиму. Збільште робочу область. Висувні лійки GROHE висуваються на довжину 40-50 см в залежності від того, який дизайн крана ви вибираєте. Усі висувні лійки в кухонних змішувачах GROHE оснащені міцним сталевим шлангом для забезпечення первозданного зовнішнього вигляду незалежно від того,як часто ви його використовуєте. Після використання пружина під раковиною направляє шланг назад на місце.

GROHE EasyDock® В комплекті фірмових механічних технологій Grohe з'явилася EasyDock, що означає полегшене використання висувної частини виливу змішувача. При повсякденному використанні змішувача для миття овочів, фруктів, посуду або кухонних аксесуарів, а також для наповнення водою різних каструль, легко переконатися, що з висувною лійкою це, у багатьох випадках, можна робити легше і швидше.

Параметри
Вид виливу: Поворотний
Висота виливу: 112 мм
Висота змішувача: 223-264 мм
Колекція: Concetto
Країна виробник: Португалія
Тип управління: Одноважільний
Колір: Хром
Довжина виливу: 202 мм
Тип картриджа Керамічний, 35 мм
Довжина з'єднувальних шлангів 460 мм
Діаметр монтажного отвору: 35 мм
Тип підключення До водопроводу
Артикул: 31129001
Виробник: Grohe
Модель: Concetto
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Кухонный смеситель, смеситель Grohe, Concetto, Хром, 31129001, с душем