Кухонний змішувач Grohe Zedra Хром (32294002)

Виробник: Grohe
Код товару: 8412-01
Артикул: 32294002

Інші варіанти:


19125 грн

  • Артикул: 32294002
  • Код товару: 8412-01
  • Наявність: Є в наявності


Кухонний змішувач Grohe Zedra Хром 32294002

- Одноважільний

- Монтаж в один отвір

- Регулювання витрати води

Висувний вилив з аератором

- Поворотний литий вилив

- Зона повороту виливу 140 градусів

- З захистом від зворотного потоку

Автоматичне ще одне перемикання на ламінарний режим струменя

- Функція stop - кнопка паузи, щоб зупинити потік води

Висувна лійка з 3 режимами струменя перемикання: ламінарний режим струменя, душовою Jet

- Гнучкі шланги для підключення довжиною 625 мм

- Діаметр монтажного отвору Ø 35 мм

- Керамічний картридж - Ø 35 мм

Хром


GROHE QuickFix Plus. Технологія GROHE QuickFix Plus® економить до 50% витрат часу на монтаж, роблячи процес простішим, швидшим і зручнішим.

GROHE SilkMove. Плавність ходу важеля забезпечує точність і легкість управління потоком води, а також максимальний комфорт при користуванні змішувачем протягом усього терміну служби.

GROHE StarLight® Technology. Ми гарантуємо, що змішувачі GROHE і десятиліття потому будуть виглядати так само чудово, як і в той день, коли підкорили Вас. Секрет полягає в якості наших довговічних покриттів, яке забезпечується технологією GROHE StarLight®.

GROHE Blade Spray . Blade Spray - режим подачі води з висувних лійок кухонних змішувачів. Являє собою широкий віялоподібні потік подається під великим тиском. Дуже зручний для ополіскування посуду і самої мийки.

GROHE Stop. На висувною лійці кухонного змішувача, в нижній її частині, розташовується кнопка дозволяє призупинити подачу води з лійки, до тих пір поки кнопка натиснута. Як тільки ви перестанете утримувати кнопку - подача води через лійку відновиться.

GROHE ComfortHeight. Високий вилив для легкого заповнення великих каструль. Легке миття і набір води в високі каструлі: з цим високим виливом Ваш кран GROHE впорається з будь-якою проблемою на кухні. Продукція GROHE ідеально підходить для Ваших потреб і всіх вимог вашого будинку - для вашого максимального комфорту.

GROHE SmoothTurn. Завдяки поворотному виливу цей змішувач забезпечує максимальний комфорт при мінімальних зусиллях. Це особливо зручно при використанні мийки з двома чашами. GROHE SmoothTurn - забезпечує плавний поворот виливу у змішувачів Grohe.

GROHE Zero. Унікальна розробка GROHE - без свинцю і не схильний до корозії сплав, застосовуваний для виготовлення смесітелей.Свінец був замінений нешкідливими металами, такими як мідь, що дозволило звести до абсолютного мінімуму ймовірність забруднення питної води частинками свинцю.

GROHE Magnetic Docking. Магніт спрощує повернення висувною лійки або аератора в початкове положення. Потужний вбудований магніт притягує головку лійки або аератор на призначене для неї місце, коли головка наближається до держателю.

Параметри
Вид виливу: Поворотний
Висота виливу: 214 мм
Висота змішувача: 401 мм
Колекція: Zedra
Країна виробник: Португалія
Тип управління: Одноважільний
Колір: Хром
Довжина виливу: 231 мм
Тип картриджа Керамічний, 35 мм
Довжина з'єднувальних шлангів 625 мм
Діаметр монтажного отвору: 35 мм
Тип підключення До водопроводу
Артикул: 32294002
Виробник: Grohe
Модель: Zedra
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Кухонный смеситель, Смеситель, Grohe, Zedra, 32294002, хром, с душем