Warning: min(): Array must contain at least one element in /web/moyka.dp.ua/www/catalog/controller/module/ukrcredits.php on line 35 Душевой гарнитур Grohe Euphoria 110 Mono, 1 режим струи, Хром (27266001)

Душовий гарнітур Grohe Euphoria 110 Mono, 1 режим струменя, Хром (27266001)

Виробник: Grohe
Код товару: 8987-01
Артикул: 27266001

  • Артикул: 27266001
  • Код товару: 8987-01
  • Наявність: Є в наявності


Душовий гарнітур Euphoria 110 Mono дуже практичний і простий в установці у вашій ванній. Він складається з ручного душу Mono, з режимом Rain забезпечує підбадьорливий душ, і душового шланга 1750 мм. Комплект також включає поличку GROHE EasyReach ™, так що ваш гель для душу і шампунь завжди будуть під рукою. Технологія TwistFree дуже практична і забезпечує обертання душового шланга навколо своєї осі, так що він ніколи не перекрутити. Виконаний в хромовом покритті GROHE StarLight® він буде привабливим для поглядів предметом у вашій ванній. Система Inner WaterGuide гарантує, що рукоятка душа ніколи не нагріється в ваших руках, вона також забезпечить збільшений термін служби ручному душу. Технологія SpeedClean® гарантує, що душу практично не потрібен догляд, просто очистіть форсунки душової поверхні від вапна провівши по ним пальцем.Душовий набір GROHE EUPHORIA має спеціальне покриття, яке стійке до появи подряпин і потускнению - завдяки чому гарнітур буде виглядати, як новий, на протязі багатьох років служби, а поличка дозволить мати необхідні засоби гігієни завжди під рукою.

Складається з:

- Ручний душ Euphoria 110 Mono Ручний душ, 1 вид струменя (27265000)  https://moyka.dp.ua/santehnika/leyki/grohe-euphoria-110-mono-ruchnoj-dush-1-vid-strui-27265000

- Душова штанга 620 мм Grohe Euphoria Душова штанга (27499000)  https://moyka.dp.ua/santehnika/elementi-dusha/shlangi-dlya-dusha/grohe-euphoria-dushevaya-shtanga-600mm-27499000

- Душовий шланг 1750 мм (28154000)

- Мильниця - поличка (27596000)

Хром

GROHE SpeedClean®  Cопла душових поверхонь виготовляються з багатокомпонентного силікону за технологією SpeedClean, завдяки якій запобігає утворення вапняних відкладень на душових дисках. Очищення від вапняних відкладень - це минуле з нашою технологією SpeedClean. Швидко витерти тканиною або рукою - це все, що потрібно для видалення накипу.

GROHE StarLight® Technology  Покриття, виконані за спеціальними технологіями, що забезпечує зносостійкість: від вишуканих матових до сяючих як брілліант.В спектрі покриттів, застосовуваних GROHE, - від матових до глянцевих і кольорових - особливе місце займає покриття GROHE StarLight®, технологія якого забезпечує довговічність. Бездоганне зносостійке покриття спеціально розроблено таким чином, щоб протистояти забруднень і стирання. Завдяки цьому воно зручно в догляді і зберігає первісний вигляд протягом багатьох років.

GROHE Inner WaterGuide® Надійна ізоляція водяних каналів пристрою всередині лійки запобігає нагрів її поверхні, тому вона ніколи не буде занадто горячей.В той же час це служить для захисту хромованої обробки вашого душа GROHE, що ще більше збільшує його довговічність.

GROHE Twistfree® Система TwistFree запобігає перекручуванню душового шланга. Twistfree - технологія виробництва шланга, яка попереджає його скручування. Шланги для душів з технологією TwistFree з'явилися в результаті життєвого досвіду: Вам коли-небудь доводилося боротися з викривленим шлангом для душу? TwistFree забезпечує Вашій шлангу як гнучкість так і форму, позбавляючи Вас від цієї проблеми.

Параметри
Діаметр лійки, мм: 110 мм
Довжина шланга, мм: 1750 мм
Кількість режимів струменя ручного душа: Одні
Колекція: Euphoria
Комплектація душового гарнітура: З поличкою
Країна виробник: Німеччина
Розмір штанги: 620 мм
Колір: Хром
Комплектація: ручний душ, ковзаючий тримач, штанга з регульованими кріпленнями, шланг, поличка
Артикул: 27266001
Виробник: Grohe
Модель: Euphoria 110 Mono
Тип товару: Душовий гарнітур
Гарантія: 60 місяців офіційної гарантії від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Душевой гарнитур, Grohe, Euphoria 110, Mono, 1 режим струи, Хром, 27266001